FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Impresara lui Ekeng a izbucnit în plâns la GSP Live: „Nimeni de la Dinamo n-a mai luat legătura cu familia lui” + ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși de suporteri

Laurette Nogo s-a emoționat vorbind despre Patrick Ekeng / Captură GSP Live
Laurette Nogo s-a emoționat vorbind despre Patrick Ekeng / Captură GSP Live

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2021 12:55 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 13:03

Impresara Laurette Nogo, cea care l-a adus pe Patrick Ekeng la Dinamo, a făcut dezvăluiri emoționante despre camerunez, la cinci ani de la dispariția fostului dinamovist.

Invitată în această dimineață la GSP Live, Laurette Nogo a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui Patrick Ekeng, despre modul în care Dinamo l-a tratat pe jucător, dar și despre contextul în care camerunezul a ajuns în România. Pe durata emisiunii, impresara a izbucnit de mai multe ori în lacrimi.

Laurette Nogo: „Când un jucător cade pe teren, am impresia că-l văd pe el”

„Ieri, (pe 6 mai) am evitat să ies din casă. Tot ce am făcut a fost să urmăresc singurele meciuri în care a jucat și să mă gândesc la acel moment trist care nu-mi face bine nici astăzi. Chiar și atunci când merg la un meci, iar un jucător cade pe teren, am impresia că-l văd pe el. Mi se oprește inima în loc.

Am vorbit cu soția lui, Nathalie. Vorbesc mai mereu cu ea. Am început să plângem împreună, cred că ne-a și făcut bine să ne descărcăm. Când două femei încep să plângă, nu cred că își mai găsesc cuvinte să continue conversația. Chiar dacă nu ne sunăm, ne trimitem mesaje. Îmi place să vorbesc și cu fetița, iar băiatul crește. Pe el întreb doar ce face și cum e, nu pot să intru și în acel subiect. Fetița a aflat de moartea tatălui cam acum două ani. Nathalie a fost obligată să-i spună fetiței cele întâmplate, tot întreba mereu de el, nu înțelegea niciodată de ce nu e acasă, de ce nu mai vorbește cu ea nici măcar la telefon”, a mărturisit Laurette Nogo, la GSP Live. 

Laurette Nogo: „Nimeni de la Dinamo n-a mai luat legătura cu familia lui Ekeng”

Laurette Nogo a continuat și a dezvăluit că nimeni din clubul Dinamo nu a mai luat legătura cu familia lui Ekeng. Inițial, fostul patron Ionuț Negoiță și-ar fi asumat angajamentul de a-i plăti salariul lui Patrick până la finalul contractului.

„Am aruncat săgeți către Dinamo și arunc în continuare. S-a procedat OK într-un fel, dar în celălalt fel nu. Cu Nathalie nu s-a procedat foarte bine. Merita mult mai mult. Declarațiile publice ale domnului Negoiță au rămas doar declarații publice. 

Nici măcar nu au mai luat legătura cu Nathalie, nici măcar s-o întrebe dacă e bine sau dacă are nevoie de ceva. Din câte am înțeles, Dinamo s-ar fi folosit de banii strânși de suporteri pentru Ekeng pentru a trimite corpul lui Patrick în Camerun. Dar banii nu au ajuns la Nathalie, cel puțin din ce am auzit de la ea și de la fratele lui Patrick”, a afirmat impresara. 

Impresara lui Ekeng a izbucnit în plâns la GSP Live: „Nimeni de la Dinamo n-a mai luat legătura cu familia lui” + ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși de suporteri
Ionuț Negoiță privește de la distanță cum Nathalie, soția lui Ekeng, e sfâșiată de durere. FOTO: Gazeta Sporturilor

Laurette Nogo: „Patrick Ekeng auzise de problemele financiare din România, n-a fost încântat să vină”

Laurette Nogo a mai povestit cum au decurs negocierile cu fostul fotbalist. Sosit la Dinamo în 2016, Patrick Ekeng ar fi fost tentat mai degrabă să refuze oferta „câinilor”.

„Transferul lui Patrick la Dinamo a fost destul de complicat. Îmi aduc aminte că, în ultimul moment, n-am mai putut să mă abțin și chiar am plâns la prima zi de negocieri. Chiar credeam că n-o să se mai facă transferul. Când i-am propus lui Patrick să vină la Dinamo, la început nu a fost foarte încântat. Auzise de problemele care sunt cu banii, nu neapărat la Dinamo, ci în România

Impresara lui Ekeng a izbucnit în plâns la GSP Live: „Nimeni de la Dinamo n-a mai luat legătura cu familia lui” + ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși de suporteri
Laurette Nogo, la prezentarea oficială a lui Ekeng

Mi-a luat ceva timp să-l conving și pe el și pe agentul oficial pe care îl avea. Într-un final, i-am convins și mi-a zis că are încredere totală în mine și că va veni. Am pus cuvântul meu în față, iar pe el l-a încurajat că eu sunt în România și nu pot să-l las în stradă, orice s-ar întâmpla. Cam o lună și jumătate mi-a luat să reușesc să-l conving să vină în România”, a afirmat aceasta. 

Poate că destinul lui ar fi fost altul dacă nu venea în România, dar așa s-a întâmplat. Mă acuz singură. Din moment ce eu l-am adus în România, e normal să mă acuz.
 - Laurette Nogo, impresar

Laurette Nogo: „Patrick mi-a spus că nu i-a ieșit ceva bine la inimă”

Laurette Nogo mai spune că, înainte de a semna cu Dinamo, Patrick Ekeng a fost nevoit să repete unele analize medicale la inimă. Cele făcute inițial nu i-ar fi ieșit în regulă camerunzeului ce își trăia, fără să știe, ultimele luni din viață.

„Vorbeam cu Patrick despre orice. Chiar l-am întrebat de ce e nevoie să-și repete testul. Mi-a spus că nu i-a ieșit ceva bine la inimă, dar nu pot să dau detalii, nu știu exact ce s-a întâmplat acolo. Știu doar că a trebuit să-l refacă. N-aș putea spune dacă a avut probleme înainte.

Părerea mea e că Patrick ar fi trăit astăzi, dacă se intervenea altfel pe gazon. E părerea mea și nu cred că o să mi-o schimbe cineva. Dacă arbitrul ar fi oprit meciul atunci când ar fi trebuit, dacă doamna doctor ar fi sărit pe teren atunci când ar fi trebuit, s-ar fi putut evita situația. Doamna doctor mânca semințe, ca toți suporterii. Am mers la meciuri, merg la meciuri, dar niciun doctor nu procedează așa cum a procedat dânsa! Când mergi la un meci, mergi să fii atentă la ce se întâmplă cu jucătorii. E job-ul tău și trebuie să-ți respecți job-ul. Dar dacă nu și-a respectat job-ul, bănuiesc că nu s-a respectat nici pe dânsa”. 

Acel meci cu Viitorul a fost singurul pe care nu l-am urmărit. Eram la un meci de baschet, iar în timpul meciului am fost sunată de un prieten. M-a luat foarte tare și cred că acel moment m-a lovit cel mai tare. Mi-a spus că sunt relaxată și liniștită în timp ce Patrick poate că nu mai trăiește

Pur și simplu am picat jos, nu știam ce se întâmplă. Nu am mai avut curajul să mai sun pe nimeni sau să intru pe internet. Știu că am plâns toată noaptea. Până a doua zi, nu cred că am scos două cuvinte. Am fost nevoită să-l sun pe agentul lui Patrick, am fost nevoită să o sun și pe Nathalie. A fost o experiență foarte dureroasă.
 - Laurette Nogo

Cum a murit Ekeng

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Dinamo ar putea fi depunctată, dacă verdictul TAS va fi nefavorabil » „Câinii”, acuzați că ar fi falsificat semnătura unui fost jucător

Dinamo, primă importantă pentru victoria de la Iași! Câți bani primesc jucătorii din partea fanilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  09 Mai 2021, 16:13

nu DINAMO la omorat pe EKENG CI SISTEMUL DE SANATATE LA OMORAT , fereasca dumnezeu sa se intample iar ceva pe vrun teren ceva ca iar ne mor jucatori cu zile bag mana in foc ca daca se intampla pe stadinul lui VOLUNTARI ,Clinceni , POPPESTI LEORDENI LA FOTBAL SI LA HAMBAL BASCHET LA RAPID AGRONOMIEI IESE PRAPAD,

creeperno999
creeperno999  •  07 Mai 2021, 22:41

Esti si impresara lui gueye?

tatageminy
tatageminy  •  07 Mai 2021, 20:47
Postat de bodystyle74 pe 07 Mai 2021, 13:37

A murit Neamtu la Craiova , a murit Vrabiorul la Astra si nu mai pomeneste nimeni de ei. Cluburile Astra resp Craiova lui Mititelu au uitat complet. Acum pt ca baiatul asta din Camerun a jucat 2 luni la Dinamo trebuie sa fie pomenit o viata intreaga probabil merita si o statuie. Sa o intrebe cineva pe fica lui Klein daca au mai sunat-o vreo data cei de la Bayer U.Ca profesionist iti asumi niste riscuri si este de datoria ta sa-ti faci anumite controale. Spre exemplu Țucudean daca continua probabil ar fi avut aceeasi soarta.

Esti taran. Te deranjeaza ca este mentionat de cateva ori pe an?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează