FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 0-2

EXCLUSIV Legenda Științei e în extaz: „Craiova nu are puncte slabe!” + cuvinte superbe pentru doi titulari: „Lumea îi critica, dar vă spun un lucru”

Acka, în stânga, și Uro Cosic, în dreapta, au avut o evoluție impecabilă la Botoșani +14   FOTO
Acka, în stânga, și Uro Cosic, în dreapta, au avut o evoluție impecabilă la Botoșani

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 07:15 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:40

CS Universitatea Craiova e la doi pași de titlu, obiectiv de care s-a apropiat și mai mult după triumful reușit pe terenul lui FC Botoșani, scor 2-0. Oltenii au ajuns la cea de-a șasea victorie consecutivă și au patru puncte avans față de CFR Cluj. 

Emil Săndoi (55 de ani), fost jucător reprezentativ al Craiovei, în prezent antrenor la Chindia Târgoviște, a subliniat la emisiunea GSP Live evoluțiile solide ale lui Stephane Acka și Uros Cosic, cei doi fundași centrali ai alb-albaștrilor. 

Săndoi: „Posibil ca Acka să fie cel mai bun fundaș central din campionat”

„Nu văd un punct slab la Craiova. Toată lumea critica fundașii centrali ai echipei, dar vă spun un lucru. Îl cunosc foarte bine pe Acka, eu am recomandat să fie luat de la FC U la CS U. Am spus de fiecare dată că posibil să fie cel mai bun fundaș central din campionatul nostru. Apoi mai e și Bălașa, un jucător de echipa națională, e și Cosic, un jucător care are școala sârbă. 

Toată lumea i-a criticat și i-a făcut cu ou și cu oțet, dar eu am spus că acești jucători n-au cum să fie slabi. În momentul de față, ei demonstrează că au calități și nu mai greșesc deloc. Siguranța pe care a dat-o blocul defensiv contează foarte mult. Eram sigur că, mai devreme sau mai târziu, acești fundași își vor reveni”, a declarat Săndoi. 

7a fost nota primită de Cosic în Gazeta Sporturilor pentru evoluția din meciul cu Botoșani. Acka a primit 6

25 de partidea strâns Acka pentru CS Universitatea Craiova în actuala stagiune

Imagini spectaculoase din meciul FC Botoșani - Craiova 0-2:

+10 FOTO
  • Sursă foto: Ionuț Tabultoc (GSP)

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

VIDEO. Secretele transformării Craiovei: „Perioada din pandemie a fost decisivă, știu foarte bine ce s-a întâmplat acolo”

CALCULE TITLU LIGA 1. Craiova e la mâna ei, dar FCSB îi poate oferi titlul pe tavă! Clasamentul ACUM

EXCLUSIV Alexandru Băluță surprinde: care crede că a fost marele avantaj al trupei lui Bergodi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
835260323234578
Biziche Marin  •  21 Iulie 2020, 11:52

Actuala echipă din Craiova care joacă in liga a 1 a după jocul care la prestat in multe partide nu merita sa fie pe locul 1 din ce motiv nu se autosesizează nimeni ? cine dorește că această echipă să devină campioană prin tot felul de erori de arbitraj ?

835260323234578
Biziche Marin  •  21 Iulie 2020, 11:27

Clona primăriei din Craiova a fost favorizata in multe partide din păcate așa zisele legende se prefac că nu au văzut erorile de arbitraj

1731885997060900
Niculae Petre  •  20 Iulie 2020, 13:10

HA HA HA probabil marile legende ale Craiovei vad doar ce trebuie sa vada,cand este 11 m pentru adversar nu mai vede niciunul.Oameni buni fiti corecti nu vedeti ca voi jucati in 14 atat cu Steaua(a avut 2 penaltyuri)cat si cu Botosani a avut penalty la 0-0 ati fost ajutati de arbitri.Cand ii aud pe *** (marele antrenor care ne-a facut de ras in Elvetia pe vremea cand antrena Steaua) la fel si Managerul Tablou( care se pricepe la vandut falsuri nu la fotbal)cum comenteaza imi produc starea de ***.Pupati PSD-ul care va bagat in liga II,iar acum va aduce titlul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează