Comentarii (20)
Muzzi Ciprian  •  12 Iulie 2020, 08:07
Postat de Kevin Mann pe 10 Iulie 2020, 09:40

Okay... e clar că Grozavu are nevoie de tratament specializat. Chiar vreți să desfigureze pe cineva și abia apoi să chemați poliția? —— Oamenii se pot schimba, e adevărat. Unii însă nu vor. Și probabil nici Leo nu vrea să se schimbe. —— Grozavule, e plină lumea de bullies și tu ești unul din ei. Felicitări! Păcat de tine că nu îți poți stăpâni mânia, mai ales că nu ești un antrenor slab. —— Ce faci dacă într-o zi cineva o să îți facă și ție ce le faci tu acum bieților fotbaliști?! Nu încurajez violența sub nicio formă, dar “roata se învârte”.

probabil ca se va potoli in ziua in care isi va gasi nashul! imi amintesc prin clasa a 8-a ca aveam un profesor de sport caruia ii placeau corectiile corporale, ca ne dadea palme si suturi in fund, pana in ziua in care a facut greseala sa se ia de un coleg nou, un ochelarist simpatic care era campion national la box la categoria lui de varsta si i-a dat-o pustiu de i-a rupt nasul si vreo 2 dinti!

Razvan Banciu  •  11 Iulie 2020, 14:57

***, l-a pus cineva de la fcsb pe nea grozavu să dea cu pumnul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb  •  10 Iulie 2020, 15:26
Postat de Andrei Lupu pe 10 Iulie 2020, 09:39

Întrebați-l și pe Narcis Badic, cum și-a luat-o de la Grozavu, pe când acesta din urma era președinte la Iași (prin liga 2)...

Si la Botosani la batut pe Fulop , iar la Timisoara se luase cu Trandu , e un antrenor foarte bun Grozavu, cu frica trebuie sa joace fotbalistii, ca daca esti moale ca antrenor iti sare vestiaru in cap si te iau la missto !!

catalin.fcdb  •  10 Iulie 2020, 15:25

Grozavu era bun la Dinamo, meritau o bataie asa jucatorii, sa fie treziti la realitate, poate de aia si merge ceas Sepsi , eu as vrea la Dinamo un staff tehnic format din Leo Grozavu antrenor principal- Ionel Ganea manager general iar Giani Kirita- director sportiv in locu lui Prunea, sigur i-ar trosni bine pe jucatori si poate ar invata sa joace fotbal si sa nu mai avem emotii la retrogradare, trebuie scoase ifosele astea din cap ale unuia ca Popescu care face misto la antrenamente de toata lumea !!

fibra  •  10 Iulie 2020, 14:30

Daca este adevarat chiar daca il cheama Grozavu afara cu el din fotbal.E stiut ca jucatorii nu sunt dusi cu duhul si sunt indisciplinati,dar antrenorul trebuie sa ii pedepseasca dupa regulament.Huliganii out!

Piramidon Quijote  •  10 Iulie 2020, 12:53

Din articolul ăsta reiese clar că Șvaițer e *** care pune batista pe țambal . Dioszegy ăla ar trebui să-i dea afară cu șuturi și pe *** Grozavu și pe *** moldovean Cașcaval . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Kevin Mann  •  10 Iulie 2020, 12:15

*corecție: fără suporteri în tribune

Kevin Mann  •  10 Iulie 2020, 12:14
Postat de elgabri pe 10 Iulie 2020, 12:01

Momentan jucatorii dorm pe teren ! Macar de ochii lumii trebuiau sa alerge sa faca ceva dar pur si simplu se plimbau pe teren !

De acord, jucătorii se poartă de parcă nu își doresc să fie acolo. Adevărul este că dincolo de “a juca pentru spiritul lui Dinamo”, nu au absolut nimic să îi motiveze să joace bine - nu bani, nu suporteri, nu cupe europene, nu trofee. —— Pe de altă parte la “noi” la fecesebe avem ceva bani, lot destul de bun, patron *** dar de mai mulți ani echipa asta nu are antrenor. Ce ironie...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alexandru Platon  •  10 Iulie 2020, 12:08

Violenta nu este bun***. ( mai ales in folosirea telefonului in orice moment). Cel mai crunt trebuie pedepsit folosirea telefonului la volan....trebuie introdus in softul masinii, cind este folosit telefonul, sa se opreasca motorul pentru 15 minute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri  •  10 Iulie 2020, 12:01
Postat de Kevin Mann pe 10 Iulie 2020, 11:52

Prietene, violența nu este o soluție. Dinamo are nevoie de un antrenor bun, staff profesionist, patron cu bani și răbdare din partea suporterilor. E nevoie de răbdare pentru reconstrucție.

Momentan jucatorii dorm pe teren ! Macar de ochii lumii trebuiau sa alerge sa faca ceva dar pur si simplu se plimbau pe teren !

  • 1
  • 2
Comentează