FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Leo Grozavu are zilele numărate la Sepsi! Dezvăluiri șocante: înainte de Fulop, a lovit și un junior

Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 07:30 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 09:29

Sursele Gazetei susțin că Leo Grozavu (52 de ani), tehnicianul lui Sepsi, i-a aplicat un upercut în bărbie și lui Călin Popescu, 18 ani, imediat după meciul cu Poli Iași pierdut în campionat (1-3).

Incidentele violente provocate de antrenorul Leo Grozavu (52 de ani), care continuă să-și lovească jucătorii, vor fi analizate azi într-o ședință a conducerii de la Sepsi. Și sunt semne că zilele tehnicianului pe banca tehnică a formației din Sfântu Gheorghe sunt numărate, din cauza metodelor sale de corecție.

I-a dat neveu lui Călin Popescu, un puști

Călin Popescu, unul dintre juniorii de perspectivă ai clubului, a fost folosit 20 de minute în meciul de campionat de la Iași, pierdut de Sepsi cu 3-1. După joc, supărat, Leo Grozavu și-a certat elevii. Sursele Gazetei descriu ceea ce a urmat: „Unul dintre fotbaliștii mai vechi a răspuns că «așa se întâmplă dacă până și pe aștia mici îi doare în p...ă. Uite, Călin a venit la masa de dimineață cu telefonul mobil, deși nu avea voie!». 

Spre finalul discuțiilor, când unii dintre jucători plecaseră deja, Grozavu s-a așezat lângă Călin și, în timp ce îl certa în legătură cu telefonul, i-a dat un upercut în bărbie,  pe neașteptate. Un “neveu”, in limbaj de stradă. Copilul a rămas înmărmurit. Despre acest incident nu a știut decât Cornel Șfaițer, care era cu echipa la Iași. Dar el nu i-a spus patronului. Jucătorul l-a sunat pe Laszlo Dioszegi și l-a informat despre cele întâmplate".

Fulop, târât de păr, lovit și înjurat crunt

Aceleași surse ale Gazetei revin cu amănunte despre incidentul de a doua zi, când victima lui Leo Grozavu a fost Lorand Fulop (22 de ani), împrumutat de la Academia Pușkaș. „La masa de prânz, Lorand a scos telefonul să citească un mesaj de la soția sa. L-a văzut secundul Robert Ilyeș și i-a spus lui Grozavu. Antrenorul s-a enervat, a început să înjure, a dat cu pumnul în masa sa și a zis că se duce să-l bată. 

A apucat de scaunul lui, pe la spate, l-a trântit cu tot cu scaun, l-a lovit și îl trăgea de păr, să îl scoată așa din restaurant. Băieții au sărit să îl oprească, iar unii încercau să îl potolească pe Istvan Fulop, fratele mai mare al lui Lorand, care voia să sară la Grozavu. 

După ce l-au tras pe Leo de lângă Lorand, antrenorul a văzut telefonul pe jos. Era unul scump, de peste 1.000 de euro. L-a luat și l-a spart de perete. Au făcut băieții chetă și i-au luat altul. Sfaițer nu a spus nimic conducerii fiindcă a încercat să-l protejeze pe Grozavu. El l-a adus antrenor la echipă, e miza lui”, au relatat oamenii din preajma echipei.

Grătar de împăcare, pentru Istvan Fulop

Jucătorii de la Sepsi au vrut să cheme Poliția chiar atunci. I-a mai calmat Cornel Șfaițer, managerul clubului, care a organizat apoi, seara, un grătar pentru toată echipa, dar mai ales ca să-l împace pe Istvan Fulop cu Leo Grozavu. Lorand Fulop nu a vrut să participe.

Au fost însă restul jucătorilor, care au avut voie să și consume alcool. Unii au plecat pe la miezul nopții, alții, printre care Dimitrov, Vașvari, Ștefan Florin, Deaconu și Istvan Fulop, ar fi stat însă până pe la ora 4:00 dimineață, cu restul staff-ului.

Totul s-a întâmplat în cantonamentul de la Iași, unde Sepsi a rămas pentru meciul de Cupă de ieri. Toate aceste lucruri au ajuns în cele din urmă la urechile patronului Laszlo Dioszegi, care a dispus și o anchetă internă. 

Conform Regulamentului de Ordine Interioară, jucătorii de la Sepsi sunt amendați cu 500 de euro dacă vin la masă cu telefonul mobil. Leo Grozavu nu dă amenzi, dar preferă să-i “amendeze” pe elevii săi cu înjurături și lovituri, motiv pentru care mulți din echipă nu-l mai suportă.

3 meciuria adunat Călin Popescu în acest sezon la Sepsi, două în Liga 1 și una în Cupa României

VIDEO. Patronul lui Sepsi vorbește despre noul stadion din Sf. Gheorghe

Citește mai multe știri despre Liga 1:

„Nu poți veni cu regulile din construcții în fotbal!” » Cum vede un fost campion haosul de la Dinamo

Laurențiu Reghecampf, cale liberă spre FCSB? Declarația momentului: „Va veni 100%”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Iulie 2020, 08:07
Postat de Kevin Mann pe 10 Iulie 2020, 09:40

Okay... e clar că Grozavu are nevoie de tratament specializat. Chiar vreți să desfigureze pe cineva și abia apoi să chemați poliția? —— Oamenii se pot schimba, e adevărat. Unii însă nu vor. Și probabil nici Leo nu vrea să se schimbe. —— Grozavule, e plină lumea de bullies și tu ești unul din ei. Felicitări! Păcat de tine că nu îți poți stăpâni mânia, mai ales că nu ești un antrenor slab. —— Ce faci dacă într-o zi cineva o să îți facă și ție ce le faci tu acum bieților fotbaliști?! Nu încurajez violența sub nicio formă, dar “roata se învârte”.

probabil ca se va potoli in ziua in care isi va gasi nashul! imi amintesc prin clasa a 8-a ca aveam un profesor de sport caruia ii placeau corectiile corporale, ca ne dadea palme si suturi in fund, pana in ziua in care a facut greseala sa se ia de un coleg nou, un ochelarist simpatic care era campion national la box la categoria lui de varsta si i-a dat-o pustiu de i-a rupt nasul si vreo 2 dinti!

1086869841329545
Razvan Banciu  •  11 Iulie 2020, 14:57

***, l-a pus cineva de la fcsb pe nea grozavu să dea cu pumnul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  10 Iulie 2020, 15:26
Postat de Andrei Lupu pe 10 Iulie 2020, 09:39

Întrebați-l și pe Narcis Badic, cum și-a luat-o de la Grozavu, pe când acesta din urma era președinte la Iași (prin liga 2)...

Si la Botosani la batut pe Fulop , iar la Timisoara se luase cu Trandu , e un antrenor foarte bun Grozavu, cu frica trebuie sa joace fotbalistii, ca daca esti moale ca antrenor iti sare vestiaru in cap si te iau la missto !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează