FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 1-2

Leo Grozavu a numit echipa pe care o vrea alături de Sepsi în play-off: „Cinstit, asta îmi doresc”

Leo Grozavu (53 de ani) încă nu a declanșat sărbătoarea, după victoria obținută de Sepsi pe terenul lui FC Botoșani, scor 2-1. +31   FOTO
Leo Grozavu (53 de ani) încă nu a declanșat sărbătoarea, după victoria obținută de Sepsi pe terenul lui FC Botoșani, scor 2-1.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 19:47 / Actualizat luni, 15 martie 2021 21:04

Leo Grozavu (53 de ani) încă nu a declanșat sărbătoarea, după victoria obținută de Sepsi pe terenul lui FC Botoșani, scor 2-1. 

Detalii despre FC Botoșani - Sepsi 1-2, AICI

Sepsi a făcut un pas uriaș spre a doua prezență din istorie în play-off. Formația pregătită de Leo Grozavu a strâns 43 de puncte și are un avans de 8 lungimi față de Astra și Chindia, primele echipe de sub linie. Mai sunt de jucat doar 3 etape.

FC Botoșani - Sepsi 1-2. Leo Grozavu îndeamnă la calm

„Când o să fim calificați matematic, atunci vorbim de play-off. Mai sunt 9 puncte puse în joc. Cinstit, îmi doresc ca și Botoșaniul să ajungă în play-off. Dacă etapa trecută, când am pierdut acasă cu Chindia, a fost vina mea, am fost prea încrezători, prea aroganți, ne-a pedepsit fotbalul, astăzi am dat dovadă de caracter. 

Sunt ultimele etape, sunt în joc puncte foarte importante pentru play-off, înainte de play-out. E normal să fie încrâncenare, pe terenurile astea trebuie luptă”, a declarat Leo Grozavu, la Look Sport+. 

Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
+27 FOTO

Citește și alte știri despre FC Botoșani - Sepsi: 

Marius Croitoru a răbufnit după Botoșani - Sepsi! 2 fotbaliști în vizor: „Crede că echipa trăiește datorită lui. Unul e deștept și altul fraier?”

FOTO Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close