FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

EXCLUSIV Liderul galeriei Rapidului, mesaj acid la adresa suporterilor FCSB: „Au mentalitate de turmă! Și le e și frică de galeria noastră”

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 16:27 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 17:14

Pentru meciul de duminică dintre FCSB și Rapid, galeria giuleșteană a primit numai 2.400 de bilete și va sta sus în peluză, numai la inelul 3. Din informațiile GSP.ro, reprezentații roș-albaștrilor vor da numărul minim de bilete permis de regulament. Astfel, Rapid va primi 5% din 90% din capacitatea Arenei Naționale.

  • FCSB - Rapid se va juca duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1

În condițiile în care la partida de Cupa României cu CSA Steaua (0-0), suporterii vișiniilor au avut 5.000 de locuri, ocupând o peluză întreagă, deși stadionul din Ghencea (31. 254 locuri) este mult mai mic decât Arena Națională (55. 635 locuri).

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului: „La CSA Steaua au înțeles ce înseamnă ultras”

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidiste a reacționat: „E clar, le e frică de noi! Suntem o galerie de bărbați, care cântă, lor le vin suporteri de prin țară, care nu au treabă cu așa ceva. Cu CSA Steaua am putut să ne înțelegem, acolo s-a predat o lecție de mentalitate ultras, peluză contra peluză, dar ăștia de la FCSB au mentalitate de turmă

Ar fi trebuit, normal, să ne dea toată peluza, câștigau și bani, era și atmosferă. Dar nu au vrut, ei cred că așa o să ne domine. N-au nicio șansă! Asta e, mergem la luptă, să ne încurajăm echipa! Noi o însoțim peste tot, am dovedit că suntem cea mai puternică și frumoasă galerie”.

31.233 de spectatoriau fost la ultimul meci direct din sezonul regulat în campiionatul trecut, la FCSB- Rapid 3-1 și numai 19.947 au venit la confruntarea finală din play-off, la FCSB- Rapid 1-5

FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby

Deranjați de evenimentele petrecute la meciul din iulie 2022, reprezentații FCSB le vor plăti rapidiștilor cu aceeași monedă. 

Ce s-a întâmplat atunci? Înainte de meciul tur, din iulie, terminat 2-0 pentru giuleșteni, Rapid și FCSB aveau un acord, prin care fanii roș-albaștrilor urmau să primească o peluză întreagă a stadionului Giulești. FCSB urma să aibă 2.800 de fani în Giulești, dar a primit doar 600.

Interes mare pentru FCSB - Rapid

Fanii FCSB sunt gata să umple Arena Națională. Până acum, cu două zile înainte de derby, s-au dat peste 32.000 de bilete.

Cât costă biletele la FCSB - Rapid:

  • PELUZA - Inel 3 - 30 LEI
  • TRIBUNA 2 - Inel 3 - 30 LEI
  • TRIBUNA 1 - Inel 3 - 50 LEI

Restul sectoarelor scoase la vânzare sunt SOLD-OUT!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Rapid, contând pentru ultima etapă a turului Superligii (5 noiembrie - 20:30) și care se va disputa pe Arena Națională, se vor pune în vânzare și la casele de bilete sâmbătă, 4 noiembrie.
Programul caselor de bilete va fi următorul: 
SÂMBĂTĂ - 11:00 - 19:00 (Bulevardul Basarabia) 
DUMINICĂ - 11:00 - 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)
E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 5 noiembrie, la ora 17:00, pe www.bilete-fcsb.ro.

- comunicat FCSB

Citește și:

Ce decizie controversată a luat azi Vassaras privind arbitrii care au făcut praf Petrolul - FCSB

Atacantul transferat de Rapid ar fi putut ajunge la o altă formație din Superliga: „Era aur pentru noi, dar Dan Șucu i-a oferit 2.000 de euro în plus la salariu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (44)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  08 Noiembrie 2023, 23:21
Postat de H2SO44 pe 08 Noiembrie 2023, 22:23

Când am fost ultima oară pe stadion ? Demult, ***

Ultima data ai fost cand va baga Gigi gratuit ca sa umple stadionul.... Ti-am zis ca esti prost? Uite ca ai facut dovada!

H2SO44
H2SO44  •  08 Noiembrie 2023, 22:23
Postat de PAPAMARZZOLE pe 06 Noiembrie 2023, 23:10

Ce batai ai vazut tu in ultimii ani, prostul satului? Cand ai vazut tu ultima data o bataie pe stadion? CAND AI FOST MA, ULTIMA OARA PE UN STADION? Pe la voi se poarta astea CU BATAILE, *** ce sunteti! Iar aia pe care o primesti tu pe stadion cand mergi la baie, nu e bataie, prostule, e ***! :)))

Când am fost ultima oară pe stadion ? Demult, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

H2SO44
H2SO44  •  08 Noiembrie 2023, 12:34
Postat de PAPAMARZZOLE pe 06 Noiembrie 2023, 23:10

Ce batai ai vazut tu in ultimii ani, prostul satului? Cand ai vazut tu ultima data o bataie pe stadion? CAND AI FOST MA, ULTIMA OARA PE UN STADION? Pe la voi se poarta astea CU BATAILE, *** ce sunteti! Iar aia pe care o primesti tu pe stadion cand mergi la baie, nu e bataie, prostule, e ***! :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează