FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ilie Dumitrescu avertizează înainte de reluarea Ligii 1: „Asta ar distruge tot!” + regula pentru care insistă

Ilie Dumitrescu vrea atenție maximă înainte de reluarea Ligii 1
Ilie Dumitrescu vrea atenție maximă înainte de reluarea Ligii 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 10:31

Ilie Dumitrescu a vorbit despre reluarea Ligii 1, după ce starea de urgență decretată din cauza pandemiei de coronavirus va trece, și despre pașii care trebuie urmați de echipe.

Fostul internațional spune că jucătorii și restul angajaților de la club să stea în carantină înainte să înceapă campionat și crede că e nevoie de o mare atenție pentru ca cei din fotbal să nu se îmbolnăvească de COVID-19.

„Trebuie o listă cu cei care vor fi la baza de pregătire, iar aceștia trebuie testați. Ideal ar fi ca, în perioada asta de 2-3 săptămâni cât faci pregătirea, nimeni să nu părăsească baza. Stea stea acolo toți cei implicați în viața echipei: bucătarul, ospătarul, magazionerul, antrenorii și preparatori fizici.

Trebuie să ai nişte restricţii cumva, ca să nu existe vreun eveniment nefericit care să distrugă totul. Apoi, când va începe campionatul următor, trebuie să stea acolo în cantonament o lună. Înainte de reluarea campionatului la noi trebuie să existe dialog, comunicare, înţelegere. Trebuie să plecăm de la ideea că trebuie să respectăm deciziile autorităţilor privind reluarea competiţiilor. Vor fi totuşi nişte norme de respectat şi totul va fi progresiv. Nu o să înceapă acum antrenamentele cu toţi jucătorii şi nu va fi fiecare după placul lui, fără respectarea distanţei şi normelor de igienă”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

„Cred că şi după data de 15 va fi o perioadă în care, indiferent de libertatea pe care o vom avea, va exista o reţinere, o să ne autocontrolăm în fiecare moment, nu o să ne luăm în braţe să ne pupăm. Eu nu am mai dat mâna cu cineva pe aici de o lună” Ilie Dumitrescu  

VIDEO.FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

FOTO. Imagini inedite din București, în timpul pandemiei de coronaviurs

+45 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, se revoltă după ce Poliția s-a autosesizat în cazul FCSB: „Ce ai cu mine, milițiene?”

EXCLUSIV Altă problemă majoră la Dinamo! Motivul pentru care trebuie să facă urgent rost de un milion de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  29 Aprilie 2020, 19:01

Ce usor e sa trancanesti despre orice ,mai ales ca ai impresia ca le stii pe toate. Si daca prin absurd ar incepe fotbalul oriunde ,dupa scurt timp exista probabilitatea sa fie campionatele suspendate din cauza infectarilor (contacte multiple,deplasari,educatie precara etc).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează