FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

Liga 1 se vede pe GSP.RO! Cele mai tari faze vor fi analizate într-o emisiune realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2022 12:46 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 13:14

Gazeta Sporturilor și Prima Sport vor produce în parteneriat un show TV de analiză a meciurilor de Liga 1. Emisiunea „Fotbal Show” va fi moderată în acest weekend de jurnalistul GSP Costin Ștucan.

Începând cu acest weekend, telespectatorii Ligii 1 vor putea viziona o emisiune de analiză a partidelor din campionat realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport. 

Astfel, pe GSP.RO, cititorii vor putea vedea în timp real, cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali. 

Primele ediții „Fotbal Show” în noul format vor avea loc sâmbătă seară, de la 20:30 și 23:15, și vor fi dedicate partidelor FC Voluntari - UTA Arad și CFR Cluj - CS Mioveni. 

Duminică, de la aceleași ore, la „Fotbal Show” vor fi analizate jocurile Petrolul - Sepsi și Universitatea Craiova - Rapid. 

Moderator va fi jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea va putea fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Rebeka2007
Rebeka2007  •  28 Iulie 2022, 14:16

O idee excelenta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close