FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

LIGA 1. Panică la un club din play-off: „A venit DSP-ul... Am tremurat! A fost un șoc”

Gaz Metan ocupă locul 6 în play-off-ul Ligii 1
Gaz Metan ocupă locul 6 în play-off-ul Ligii 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 12:26

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan, a dezvăluit că Direcția de Sănătate Publică (DSP) a verificat ieri clubul din Mediaș.

Deși rezultatele controlului au fost în favoarea lui Gaz Metan, Mărginean recunoaște că s-a panicat în momentul în care i-a observat pe angajații DSP.

Am avut ieri un control DSP, de Înălțare. Am tremurat puțin. Au fost o echipă destul de mare. A fost un șoc! Dar oamenii au fost profesioniști. Le-am pus toate hârtiile la dispoziție, de la A la Z. 

Ne-a ajutat Dumnezeu, n-am primit niciun avertisment. Doar ne-au atras atenția să continuăm cu aceste măsuri. Numai de o amendă nu aveam nevoie acum”, a declarat Mărginean, la ProX.

Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan: „Avem noroc că suntem un oraș mic”

De asemenea, oficialul clubului care a reușit în premieră calificarea în play-off-ul Ligii 1 în acest sezon a vorbit, în stilul caracteristic, despre condițiile pe care jucătorii le au din punctul de vedere al alimentației.

„Mâncarea vine caldă la jucători, avem noroc că suntem un oraș mic. Am avut o singură reclamație, de la Nicolae Dumitru, care voia paste. Eu știam că fotbalistul român preferă ouă ochiuri cu șuncă. Mai e și Marius Constantin, care a devenit vegan, nu mai vrea carne. Se alege din 7 meniuri”

Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan Mediaș

LIGA 1. Panică la un club din play-off: „A venit DSP-ul... Am tremurat! A fost un șoc”

Ioan Mărginean

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamoviștii au încălcat regulile izolării. Ce au spus Raed Arafat și reprezentantul LPF: „Alta e cea mai mare problemă a clubului acum!”

Ciprian Paraschiv atacă: „Şi eu, și Mircea Rednic am strigat disperaţi! Așteptăm urgent un document oficial”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  01 Iunie 2020, 15:00
Postat de Gluguță Măciucă pe 29 Mai 2020, 14:11

Să vezi panică dacă vine DNA-ul ...

sa nu exageram...

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  29 Mai 2020, 14:11

Să vezi panică dacă vine DNA-ul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează