FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamoviștii au încălcat regulile izolării. Ce au spus Raed Arafat și reprezentantul LPF: „Alta e cea mai mare problemă a clubului acum!”

Jucătorii lui Dinamo au încălcat protocolul FRF
Jucătorii lui Dinamo au încălcat protocolul FRF

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 12:02

Jucătorii și staff-ul lui Dinamo au „rupt" izolarea de la Săftica, unde se aflau de două săptămâni, cu câteva ore înainte ca dinspre Ministerul Sănătății să fie anunțată noua prevedere prin care fotbaliștii trebuie să rămână în cantonamente până pe 13 iunie, când trebuie să revină Liga 1.

După două săptămâni petrecute în izolare la Săftica, unde s-au antrenat în grupuri, fotbaliștii au ieșit din cantonament, „câinii" fiind singurii din Liga 1 care au apelat la o astfel de mutare! Toată delegația a efectuat al treilea set de teste COVID-19, rezultatele au ieșit negative, după care au plecat la domiciliul lor. 

Până astăzi, când e prevăzută „reunirea" echipei. Exista riscul ca roș-albii să reia întregul mecanism de antrenamente, tot cu pregătiri pe grupuri, fiindcă au ieșit mai devreme. Ceea ce nu le-ar fi permis să dispute meciurile amicale până la startul campionatului.

Justin Ștefan, secretar general LPF: „Protocolul FRF nu prevede sancțiuni"

Chestionat de Gazeta Sporturilor, șeful DSU, Raed Arafat, a precizat: „Chiar dacă organismul pe care-l reprezint este cel ce-a instituit setul de reguli, nu pot eu să mă pronunț asupra situației. Vă recomand să vorbiți la Ministerul Sportului și Direcția de Sănătate Publică". 

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a cerut lămuriri suplimentare clubului vizavi de această „escapadă" și s-a pronunțat în urmă cu câteva momente, afirmând pentru GSP.RO: „În acest moment, sunt de părere că cea mai mare problemă a lui Dinamo este vânzarea clubului și sper să se stabilizeze această situație. În chestiunea de care mă întrebați, protocolul FRF nu prevede sancțiuni, pe parte sportivă! Aștept o informare din partea clubului Dinamo, pe vorbe mi-e greu să fac aprecieri. Apoi, vom vedea care va fi situația. Vreau să punctez faptul că sunt pentru respectarea legii, le-am zis președinților de cluburi să rămână în cantonament până apar vești noi, oficiale. Împărtășesc poziția cluburilor și echipelor, știu că sunt frustrări mari vizavi de regimul cantonamentelor, dar trebuie să rămână conectați la acest set de reguli".

VIDEO Cristi Chivu a fost dorit la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo e pe marginea falimentului, însă DDB se opune unei „injecții” financiare de 400.000 de euro: „Doar așa suntem de acord să plece”

„Dinamo trebuie să moară, e cu perna pe față” » Declarații explozive: vânează mafia imobiliară stadionul?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
creeperno
creeperno  •  29 Mai 2020, 23:01

Pentru o lege care n-ar trebui sa existe, n-ar trebui sa existe nici asa numitele pedepse.

antisistem
antisistem  •  29 Mai 2020, 20:28
Postat de davveroire pe 29 Mai 2020, 17:49

app ,prostule ,in orice tara e legala , doar ca acolo prevede retrogradarea dar aici au tras sforile militienii ...

Bă, tu vrei sa te bati la trofeul de cel mai mare prost de pe gsp? E greu sa prinzi podiumul. E ocupat, in ordine, de randoom, iosif si laslas. Dar sunt sigur ca esti in top 5...

valdino
valdino  •  29 Mai 2020, 18:50
Postat de davveroire pe 29 Mai 2020, 17:49

app ,prostule ,in orice tara e legala , doar ca acolo prevede retrogradarea dar aici au tras sforile militienii ...

Asa e ma prostea, si pentru CFR si Gaz Metan tot militienii au tras sforile...:)))Sa fii fericit ca nu doare prostia !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează