FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - VIITORUL

Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la „masa verde”). N-a înțeles nimic! Ce a răspuns Ruben Barrera la întrebarea „Ați mai trăit așa ceva?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 22:29 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 23:03

Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna arenei „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, iar „centralul” a fluierat finalul în minutul 54, la 1-1. Tehnicianul spaniol Ruben Barrera (35 de ani) a fost pus în dificultate în timpul conferinței de presă. 

  • CONTEXT: Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54;
  • Chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară. Arbitrul Horia Mladenovici a fost obligat să fluiere finalul partidei și să ducă cele trei puncte la Constanța - detalii, AICI.

Ruben Barerra a încropit cu greu o echipă pentru partida de la Iași, din cauza focarului de coronavirus din lot. A obținut cele 3 puncte printr-o manieră nesperată. 

În conferința de la finalul partidei, tehnicianul spaniol a fost întrebat, în limba engleză, dacă a mai întâlnit o astfel de situație în carieră. Încurcat probabil și de accentul interlocutorului, a cerut ca întrebarea să fie repetată, apoi a oferit un răspuns total pe lângă subiect. 

Ruben Barrera, încurcat de situația de la Poli Iași - Viitorul

Răspunsul lui Ruben Barrera: „Da, cu siguranță. Din cauza pandemiei, a Covid-19 și a circumstanțelor acestui joc. Trebuie să ne amintim că e prima divizie, respect toate echipele, dar suntem în prima divizie. Nu e ușor pentru nimeni”.

VIDEO. Conferința lui Ruben Barrera

Citește și alte știri despre Poli Iași - Viitorul:

Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la „masa verde”). Primarul Mihai Chirica face dezvăluiri incredibile: „Incompetență, la altceva nu mă duce mintea! Știți ce mi-a zis Andrei Cristea?”

Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la „masa verde”). Obiecția lui Ion Crăciunescu: „Nu a fost regulamentar, nu poți avea scuză”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  02 Noiembrie 2020, 07:57

Deci la capitolul 'declaratii' nu s-a schimbat nimic la Viitorul. Și *** tot asa răspundea, ce avea el chef.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează