LIGA 1  ·  SPORTUL - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 14:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lila se face "cîine" » După Bakaj, încă un albanez vine la Dinamo

Lila (în duel cu Marica) a transmis că el vine la Dinamo ca să se impună ca titular
Lila (în duel cu Marica) a transmis că el vine la Dinamo ca să se impună ca titular

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 00:50

Roş-albii speră să rezolve mîine transferul internaţionalului din ţara lui Demollari. Lila (25 de ani) poate juca fundaş dreapta şi mijlocaş central.


"Serviciile secrete" de scouting de la Dinamo s-au pus pe muncă şi deja au propus primul nume pentru un transfer antrenorului Ioan Andone. Este vorba despre internaţionalul albanez Andi Lila, 25 de ani, care ar putea semna mîine cu roş-albii! Ar fi ultima achiziţie din acest mercato, iar "Fălcosul" şi-a dat acordul pentru aducerea fotbalistului care poate juca atît fundaş dreapta, cît şi mijlocaş central.
Dinamoviştii au văzut mai multe DVD-uri cu albanezul, printre care şi cel cu evoluţia din septembrie 2010, cînd a scos 1-1 cu "naţionala" sa la Piatra Neamţ, contra "tricolorilor" lui Răzvan Lucescu. "E tare ca o stîncă, acolo a jucat în zona centrală, dar dă randament bun şi-n dreapta în defensivă. Ar fi o afacere tare să-l luăm de acum", au declarat ieri oficialii roş-albilor.

Lila şi-a dat acordul să vină în România, iar echipa sa, FC Tirana (locul 4 în Albania), speră să obţină cît mai mulţi bani din transfer. Dinamo oferă 100.000 de euro pentru 3 luni, plus încă 150.000 de euro la vară pentru transferul definitiv. "Cîinii" vor ca mîine să facă afacerea şi să-l legitimeze pe albanez. La fel ca şi Bakaj, venit în această iarnă la roş-albi, Lila este cu pregătirea fizică la zi, aşa că s-ar integra repede în echipă.

4 goluri a marcat Lila pentru FC Tirana în 17 meciuri în actualul sezonFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (19)
dumitru.paiusi  •  23 Februarie 2011, 09:38

e jucator cu experienta si avem nevoie de internationali straini, ce daca e albanez am facut 1-1 cu ei asa ca ..sa vina

cainelup  •  22 Februarie 2011, 18:16
Postat de ianc pe 22 Februarie 2011, 13:22

Ma abarnai de nimic albanezul e bun nu avem in liga1 fundas ca el are tenica viteza si si cand este in careu este pericol si are si sunt este mai bun care Gardos este cum afost belodediti

Comentariul tău...Cred ca nici tu nu stii ce-ai scris acolo

kanye  •  22 Februarie 2011, 16:29

Mda...Si asta ca mozorov ala...A costat 50 de mi de euro,prea mult pentru Badea.Arda-n chinuri cosmorom

Vezi toate comentariile (19 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1