FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Lipsa banilor cauzează dezastrul! Anunțul de ultimă oră al unui club din Liga 1: "Străinii vor pleca de la echipă"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 20:36

Marin Condescu a revenit în organigrama clubului Pandurii Târgu Jiu și spune că a luat deja primele măsuri pentru ca echipa să nu intre în faliment.

Condescu a anunțat însă că fotbaliștii străini n-au acceptat noile contracte și vor pleca de la echipă. Printre aceștia se numără Jordy Buijs, Nikola Vasiljevici, Gordan Bunoza (fundași), Filip Mrzljak și Christian Obodo (mijlocași).

"Echipa asta nu va retrograda și nu va intra în faliment. Le-am spus în față jucătorilor care sunt problemele. Jucătorii vor avea salarii de 1.000 de euro.

Vor mai rămâne jucători și după această decizie, însă străinii vor pleca. Cei care vor rămâne vor lua câte 300 de euro pentru fiecare trei puncte. Avem 24 de jucători înaintea meciului din etapa viitoare cu Astra", a declarat Condescu la Digisport.

"În vară n-a fost o gândire normală aici. Personalul din conducere a câștigat peste 4 miliarde de lei vechi. Sunt aproape la zi cu banii. Dar sunt jucători care au plecat de aici și încă nu și-au primit banii. Mai mulți jucători ne-au dat răgaz și așa am evitat să fim penalizați cu 6-7 puncte" Marin Condescu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (26)
danut1971
danut1971  •  03 Noiembrie 2016, 00:47

asa patesc sateliyii fcsb vezi cazul u cluj ! ha ha ha

jim_raynor
jim_raynor  •  02 Noiembrie 2016, 22:38
Postat de inginerul_reloaded pe 02 Noiembrie 2016, 22:24

***

prostea,te dai de gol ...*** corpului neatins de soare te determina sa ai astfel de replici?, ce-ti mai place sa stai cu ***...:)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  02 Noiembrie 2016, 22:36
Postat de haideusicfr pe 02 Noiembrie 2016, 22:12

Nu stiu despre ce *colonel* vorbesti ,nu sunt anchetati deloc , banii nu au fost nici pe departe atat de multi ,o perioada au stat deoparte ,acum au revenit si asta se vede. Paskany a fost chemat la DNA in ziua urmatoare castigarii Cupei Romaniei contra lui Dinamo. Coincidenta nu-i asa ? Stranie. Iar banii se termina dupa regula: de unde iei si nu mai pui se termina. In plus ,pe acele vremuri erau salarii colosale ,Cadu de ex avea 40 de mii lunar. Nu s-au putu modifica aceste salarii exorbitante de pe o zi pe alta ,iar clubul a ramas cu datorii. Nici unii dintre jucatori n-au fost corecti ,un exemplu Maftei ,fost accidentat cel putin o jumatate de an ,platit cu salariu excelent , a reclamat clubul de lipsa unor bani. Stana un jucator care n-a jucat deloc, iarasi. Si or mai fi ,dar nu-mi amintesc acum. Cam asta e situati ,dar CFR isi revine.

DNA-ul e mai puternic decit cuplul Johannis- Ciolosz la un loc . DNA-ul a umilit parlamentul Romaniei . Militzia sta in pozitie de DREPTI !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează