FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Liubliana Nedelcu, impresarul lui Laidouni, i-a răspuns lui Gigi Becali: „Jucătorul nu e mulțumit”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 14:43

Gigi Becali a declarat ieri că transferul lui Bilal Laidouni (22 de ani) ar putea pica din cauza pretențiilor financiare pe care le are impresarul jucătorului, Liubliana Nedelcu. Aceasta a reacționat la declarațiile patronului de la FCSB.

„Orice ofertă se negociază. Clubul propune, fotbalistul și impresarul fac o contra propunere și de obicei se ajunge la o cale de mijloc. Grupul USM mulțumește FCSB-ului pentru oferta făcută jucătorului nostru, însă până în acest moment, în primul rând, Aissa nu este mulțumit.

Iar pentru noi primează interesele jucătorului chiar și în fața intereselor noastre. Pentru absolut toți jucătorii noștri noi cerem tot timpul procent pentru că avem încredere în ei și știm ce pot. Tot noi suntem cei care îi luăm apoi și îi vindem la alt club”, a spus Liubliana Nedelcu la TV Digi Sport.

Gigi Becali anunță o răsturnare de situație în transferul lui Bilal Laidouni la FCSB: „Dacă au pretenții, «la revedere!»”

10.000 €spune Gigi Becali că i-a oferit salariu lui Laidouni

liubliana nedelcu
Liubliana Nedelcu, impresara lui Laidouni

ar renunța la comision

Impresarul lui Laidouni susține, totuși, că nu va mai cere comision la transferul fotbalistului dacă jucătorul ei e mulțumit de oferta de la FCSB.

„Nu ne vom pune niciodată în calea transferului unui fotbalist din cauza comisionului nostru, dar ne vom opune când jucătorul nu este mulțumit! Aissa Laidouni este un fotbalist care a demonstrat deja în România, nu vorbim despre un fotbalist care vine acum și ne gândim că poate nu se adaptează. Din punctul meu de vedere, Laidouni este cel mai bun mijlocaș «box to box» din campionatul nostru”, a adăugat Liubliana Nedelcu.

Citește și:

EXCLUSIV Ce știe să facă Aissa Laidouni, noul jucător de la FCSB? „Unu la unu te rupe” » Caracterizare fantastică + cum poate arăta echipa lui Bogdan Andone

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Iulie 2019, 18:28

doamna impresar nu stie ca sursele gazetei l-au transferat deja de 2 luni la steaua.

vladutz13
vladutz13  •  04 Iulie 2019, 17:47

Jucatori cu experienta, adaptati la campionat, practic certitudini, nu oameni doar cu potential. Oricum, despre becaliot se pot spune multe, dar nu ca nu e generos cu fotbalistii care joaca bine.... el are o fixatie sa nu dea comision impresarilor.

theman30
theman30  •  04 Iulie 2019, 17:47
Postat de ropo pe 04 Iulie 2019, 17:39

Pina si dinamo i a dat 13000 lui mirzliak si nistor

asa si...ce-i cu asta?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează