FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Transferul care salvează formația din Liga 1: „Vom avea o liniște financiară în următoarele 2-3 luni”

Aissa Laidouni, evoluând pentru naționala Tunisiei împotriva Franței
Foto: Imago
Aissa Laidouni, evoluând pentru naționala Tunisiei împotriva Franței Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 14:32 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 15:55

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, a prefațat partida de luni seară împotriva liderului CFR Cluj și a vorbit și despre suma de bani ce va intra în contul ilfovenilor în urma transferului lui Aissa Laidouni la Union Berlin.

Laidouni (26 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FC Voluntari, a semnat Union Berlin, locul secund în clasamentul din Bundesliga. Nemții îi achită lui Ferencvaros 4,1 milioane de euro în schimbul tunisianului, dar o parte din acești bani se vor îndrepta către conturile ilfovenilor. 

Favorită la victorie » Avantaj clar înainte de FCSB - Farul
FCSB - FARUL
Favorită la victorie » Avantaj clar înainte de FCSB - Farul

Voluntari va încasa 615.000 de euro de pe urma transferului, după ce în momentul în care ilfovenii l-au cedat pe Laidouni în Ungaria au păstrat și 15% dintr-un eventual transfer. Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei, a anunțat că acești bani vor rezolva problemele financiare ale echipei. 

„Foarte buni banii. Ne ajută foarte mult. În mod normal, cu banii aceștia care vor intra ar trebui să avem o liniște financiară pentru o perioadă de timp de 2-3 luni, ceea ce înseamnă salariile plătite. Deocamdată sunem ok, nu avem așa întârzieri foarte mari la ceea ce înseamnă remunerațiile lunare”, a declarat Liviu Ciobotariu în cadrul unei conferințe de presă.

Liviu Ciobotariu: „Toată lumea știe stilul de joc al lui Dan Petrescu, dar nimeni nu poate să-l oprească”

Tehnicianul a prefațat și partida împotriva celor de la CFR Cluj. Ardelenii reprezintă un complex pentru Voluntari, echipă care are 5 înfrângeri consecutive în fața trupei lui Dan Petrescu, pe care nu au mai învins-o din 2016.

„Venim după un rezultat negativ, un joc slab făcut de noi cu U Cluj. Am avut o săptămână la dispoziție să pregătim acest meci cu CFR. Este o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, domină de o lungă perioadă campionatul românesc, de 5 ani de zile sunt campionii României. 

Toată lumea știe stilul de joc al lui Dan Petrescu, un antrenor foarte bun și nimeni nu poate să-i oprească. Va fi o misiune grea pentru noi. Va fi un joc dificil, am avut și ceva probleme cu vremea, terenurile au fost impracticabile, a trebuit să improvizăm. Este cazul la majoritatea echipelor, vremea ne-a dat puțin planurile peste cap. 

Avem nevoie de puncte. Ca să scoatem un rezultat pozitiv trebuie să facem un joc perfect, să greșim mai puțin decât adversarul și să reușim să marcăm. E foarte greu să dai gol CFR-ului, au echipă solidă. Atuul nostru poate fi paftul că jucăm acasă, de fiecare dată am jucat bine aici. Am încredere că vom face o partidă bună”, a mai precizat Liviu Ciobotariu.

De când sunt eu nu am reușit să luăm nici măcar un punct lui CFR. Vom vedea și starea terenului, posibil să fie înghețat. Sper să arate bine. În momentul de față e zăpadă pe el. Vor deszapezi mâine sau luni dimineață. Gazonul este refăcut, 100% va fi ok. Pe parcursul jocului s-ar putea să se mai rupă, dar ar trebui să arate bine.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Match Preview FC Voluntari - CFR Cluj. Campioana țintește să rămână pe primul loc

Citește și alte știri din Liga 1: 

Uluit de ce a văzut la U Cluj - Rapid: „De nedescris, incredibil și inacceptabil!”
U Cluj - Rapid 0-0
Uluit de ce a văzut la U Cluj - Rapid: „De nedescris, incredibil și inacceptabil!”
Adrian Mutu răsuflă ușurat după luptele în noroi de la Cluj: „Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. Important e că suntem sănătoși”
U Cluj - Rapid 0-0
Adrian Mutu răsuflă ușurat după luptele în noroi de la Cluj: „Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. Important e că suntem sănătoși”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  29 Ianuarie 2023, 09:38

Atuul nostru poate fi paftul că jucăm acasă, de fiecare dată am jucat bine aici. noroc cu paftul :)))))

fibra
fibra  •  29 Ianuarie 2023, 08:29

Dupa 2-3 luni o luati de la capat fara bani.Acum am inteles de ce nu s-a intors Tamas la Voluntari.

007claudiu
007claudiu  •  28 Ianuarie 2023, 17:59

Hai CFR Cluj, victorie!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close