FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Liviu Ciobotariu prefațează FC Voluntari - Sepsi și anunță: „Ratarea play-off-ului ar fi o dezamăgire totală”

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Articol de , - Publicat joi, 17 februarie 2022 15:01 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 16:02

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, a prefațat partida cu Sepsi OSK, care contează pentru etapa 27 din Liga 1.

  • FC Voluntari - Sepsi OSK se va juca sâmbătă, 19 februarie, de la ora 17:00. Duelul va fi live pe GSP.ro și transmis în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport.

Ilfovenii vin după o înfrângere drastică cu Farul, 0-3, precum și 3 etape consecutive fără victorie, dar nu dezarmează. Liviu Ciobotariu speră că echipa sa va rămâne pe unul dintre primele 6 locuri la finalul sezonului regulat.

În prezent, Voluntari ocupă locul 4, cu 43 de puncte. Adversara de sâmbătă, Sepsi OSK, are 33 de puncte și vine după un rezultat de egalitate, 1-1, cu Rapid.

Gaz Metan a rămas fără antrenor înainte de meciul cu Dinamo!
GAZ METAN
Gaz Metan a rămas fără antrenor înainte de meciul cu Dinamo!

Liviu Ciobotariu, înainte de FC Voluntari - Sepsi OSK: „Nu avem accidentați sau suspendați”

„Ne-au rămas 4 jocuri, 4 finale în ceea ce înseamnă lupta noastră pentru prinderea uneia dintre cele 6 poziții care duc în play-off. Ne așteaptă un meci dificil, întâlnim o echipă foarte bună. Noi venim puțin șifonați de la Constanța, unde am încasat 3 goluri și am făcut un meci modest. În această săptămână a trebuit să lucrăm mai mult la moralul jucătorilor, sunt convins că echipa va avea altă abordare față de jocul trecut.

Din fericire pentru noi, cei din familia Voluntari, nu avem jucători accidentați sau suspendați. Ne dorim să câștigăm acest joc, mai ales că venim după o perioadă nefastă, de 3 jocuri nu reușim să marcăm.

Sper ca echipa să arate altfel, cu toate că va fi foarte greu. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor care cunoaște foarte bine campionatul. A fost și aici la Voluntari, cunoaște o parte dintre jucători, dar am încredere în echipa mea. Cu siguranță cei de la Sepsi vor veni să câștige, nu să se plimbe. Mai ales că, între ghilimele, le-am stricat petrecerea în tur. Mă refer la inaugurarea stadionului. 

Nu pornim ca favoriți, au jucători foarte buni, în special în atac. Jucători rapizi, de viteză, precum Bărbuț, Golofca, Ashkovski, plus doi atacanți puternici, Tudorie și Luckassen”, a declarat antrenorul echipei din Voluntari la conferința de presă.

Liviu Ciobotariu: „Ar fi o dezamăgire totală dacă nu am prinde primele 6 locuri”

„Dacă suntem aici, înseamnă că trebuie să luptăm, să tragem cu dinții pentru a rămâne pe primele 6 poziții. Ar trebui să jucăm la fel ca până acum. Ar fi păcat, o dezamăgire totală pentru noi dacă nu am reuși să prindem primele 6 locuri. Am stat atât timp pe poziția a treia... trebuie să avem altă abordare, jucăm acasă și trebuie să încercăm să câștigăm”, a declarat antrenorul echipei din Voluntari la conferința de presă.

Totodată, Ciobotariu a anunțat că își dorește ca Adam Nemec și Constantin Budescu să rămână la Voluntari și sezonul următor, deși nu e sigur că va pregăti echipa și din vară: „O să încercăm să îl păstrăm pe Budescu, dar va fi decizia lui. Are contract până în vară, și eu la fel. Eu îmi doresc să rămână tot lotul, dar vom vedea. Eu am vorbit deja cu conducerea. Este posibil să rămân, dar și să plec. Vom vedea”. 

Mi-aș dori ca Adam să rămână, este un jucător important și foarte util pentru noi. Este un caracter foarte frumos, un băiat OK. Acum depinde de el și de conducere, de oferta făcută.

Noi am început cu sistemul 4-3-3, pot spune că am fost inspirat că am schimbat în 3-4-3 sau 3-5-2, avem două sisteme pe care le jucăm. Se pare că a fost benefică schimbarea, am văzut că și Universitatea Craiova a jucat cu 3 fundași centrali la un moment dat, la fel și Botoșani. Eu consider că acest sistem ni se pliază cel mai mult. Am avut randament și rezultate cu el, ne-a mers bine.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Doi jucători „evadați” de la Gaz Metan semnează cu CS Mioveni!

Fostul antrenor al lui Gaz Metan, despre problemele financiare de la Mediaș: „Am așteptat 5 luni să iau primul salariu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează