FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan a rămas fără antrenor înainte de meciul cu Dinamo!

Ilie Poenaru
Ilie Poenaru

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 12:03 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 12:17

Ilie Poenaru (45 de ani) a anunțat că s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș. Sibienii rămân fără antrenor cu o zi înainte de meciul cu Dinamo.

  • Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, 18 februarie, de la ora 19:55. Partida va fi live pe GSP.ro, în direct la TV pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport +.

Gaz Metan o va înfrunta pe Dinamo cu un lot format în mare parte din juniori și fără antrenorul din ultimele luni, Ilie Poenaru. Acesta a anunțat astăzi că s-a despărțit de gruparea din Mediaș. 

Flavius Stoican: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”
DINAMO
Flavius Stoican: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”

Ilie Poenaru a plecat de la Gaz Metan Mediaș înainte de meciul cu Dinamo

„Tocmai m-am despărțit de Gaz Metan Mediaș. Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne făceau să credem că situația se va rezolva. Dacă reușeau autoritățile să ne plătească două salarii, doar două, eu și jucătorii stabiliserăm să rămânem. Cred că am fi reușit să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Poenaru la Pro X. 

Jucătorii au fost exemplari până în acest moment, dar acum nu am mai avut nicio putere asupra lor. A fost decizia lor, au suferit destul. Nu s-a creat liniște la nivel juridic. Noi acceptam și aceste două puncte luate, dar am observat că nu se face nimic pentru noi.

- Ilie Poenaru, ex-antrenor Gaz Metan

Poenaru o preluase pe Gaz Metan Mediaș în septembrie 2021. În ciuda problemelor financiare de la echipă, el a obținut rezultate onorabile: 6 victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri în 20 de meciuri.

La începutul lunii februarie, Poenaru dezvăluia că a încasat salariul doar pentru o lună și jumătate de muncă, de și a activat la Gaz Metan timp de 5 luni.

Zilele trecute, o bună parte dintre jucători, neplătiți de luni bune, au părăsit echipa. Pentru a întregi lotul înainte de meciul cu Dinamo, Gaz Metan a apelat la juniori de la echipele U19 și U17 ale clubului.

Cum ar putea arăta Gaz Metan cu Dinamo: Buzbuchi - Kanda, Matricardi, Mathaus, Dobrescu - Cr. Avram, Șteau - Chamed, Gaspar, P. Costea - Vl. Domșa. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Doi jucători „evadați” de la Gaz Metan semnează cu CS Mioveni!

Stoican anunță ce se întâmplă cu „renegatul” Steliano Filip: „Avem nevoie de el”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
creeperno115
creeperno115  •  17 Februarie 2022, 22:46

Doamne fereste sa ne desfiintam! Cei care doresc asa ceva o sa plece suporteri la alte echipe daca dispare Dinamo

jasonfield
jasonfield  •  17 Februarie 2022, 18:43
Postat de doar_dinamo_bucuresti pe 17 Februarie 2022, 14:38

faliment placut Medias, asteptam falimentul fecefecesebe berceni si toti sateliti fecefecesebe botosani, clona ceseu mogosoaia, viitorul, clinceni, voluntari si chindia, DINAMO renaste si toti care ne au vrut raul vor plati ca si Medias care votase sa retrogradeze Dinamo

desfiintare placuta bay gymd. cum naiba sa spui ca gaz metan medias care ne-a cam batut in ultimi ani ar avea vreo legatura cu noi? vitanul tau barzesti terce prin cele mai crunte umilinte si suporterii se roaga sa va desfiintati ca sa nu mai treceti prin asemenea umilinte si tu vorbesti de renastere? prostule,ati semnat ca dati 10 milioane de euro in 3 ani. de unde? voi sunteti in faliment nedeclarat.

jasonfield
jasonfield  •  17 Februarie 2022, 18:41
Postat de apoq pe 17 Februarie 2022, 13:32

Pai drept dovada: U Craiova. Ei detin recordul. Ei i-au administrat cea mai usturatoare infrangere de pe teren propriu din toata istoria lui Dinamo. Nu voi! Stiu ca suferi si din aceasta cauza.

ce poate fii mai umilitor pentru clona csu decat faptul ca au luat gol de la descultii de la vitan barzesti? le-am dat 9-0,si le puteam da si 15-0.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close