FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Lovitura pe care o poate da Hagi: "Se va scoate financiar. Are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 15:00

Dumitru Dragomir (72 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a lăudat pe Denis Drăguș, atacantul de doar 19 ani de la Viitorul Constanța.

"Cum să spui de Gnohere că-l vrei la națională când îl ai pe Drăguș, un talent uriaș. O să iasă în evidență, va fi titular la națională, are numai 19 ani. Hagi se va scoate financiar cu el, mai ales că lovește mingea cu ambele picioare și are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe francezul, nu ala de la noi", a declarat Dragomir la Radio Sport 1.

Fostul șef al LPF a continuat apoi să vorbească despre problemele sportului românesc: "Mă enervează cumplit dezinteresul politicului pentru sport. Foarte bine că Dragnea a făcut un stadion la el acasă, dar ar trebui așa ceva peste tot. Noi când punem la sport pe cineva care nu știe acest fenomen ucidem sănătatea, nu doar sportul. Singura care face un lucru bun pentru sport e Gabriela Firea cu CSM. A făcut un club bun la câteva discipline și performant la nivel mondial"

Citește și: Face toți banii! Rusescu a fost omul meciului cu Viitorul + Doi titulari n-au putut primi notă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
fibra
fibra  •  28 August 2018, 08:11

Daca spune Savarina.

unfan333
unfan333  •  28 August 2018, 00:04

Dumitru Dragomir (72 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.. Dumitru Dragomir, un mosh, hot, distrugator al fotbalului romanesc, cu un IQ asemanator al unui parior de 1,2 lei biletu iesit la pensie si la neumark in coltul blocului. Marele oracol, specialist in fotbal, preferatul jurnalistilor care abia articuleaza doua trei fraze coerente in articole postate public pe un ziar (de asa zis presitigiu) Ma dezamagiti, intru aici ca pe Timesnewroman sa vad ce mai puteti inventa pentru divertismentul nostru.. de adevarat jurnalism sportiv, poate in vreo 2-3 generatii cand scapa tara asta de oameni ca marele Dragomir si astia de prin presa romaneasca moderna.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 August 2018, 20:57

Se poate trage aceasta concluzie mai ales dupa 1-4 cu fcsb!Hagi nu zice nimic?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează