FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 30

LPF a anunțat cel mai bun „11” al etapei 30 din Liga 1

Gabriel Debeljuh a reușit un hat-trick cu Dinamo // foto: Imago Images
Gabriel Debeljuh a reușit un hat-trick cu Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 16:39 / Actualizat marti, 08 martie 2022 17:11

LPF a alcătuit cea mai bună etapă a rundei 30, ultima a sezonului regulat din Liga 1.

FCSB, CFR Cluj, FC Argeș și CSU Craiova dau câte doi jucători. Toate și-au câștigat meciurile din etapa 30. Primul „11” este completat de câte un jucător de la Rapid, UTA și Chindia.

Filmul „revenirii” lui Flavius Stoican » Ce s-a întâmplat azi la Săftica
DINAMO
Filmul „revenirii” lui Flavius Stoican » Ce s-a întâmplat azi la Săftica

LPF a alcătuit cea mai bună echipă a etapei 30 din Liga 1

  • Portar: Ștefan Târnovanu (FCSB) - „Titularizat pentru a doua oară în acest sezon, tânărul portar al roş-albaştrilor a avut intervenţia etapei, consemnată la scorul de 0-0”.
  • Fundaș dreapta: Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova) - „ Deşi a evoluat doar o repriză, a contribuit cu pasă de gol la singura reuşită a partidei Universitatea Craiova - Farul”.
  • Fundaș central: Alin Dobrosavlevici (FC Argeș) - „A marcat, probabil, cel mai important gol din carieră, care a redeschis drumul piteştenilor spre play-off”. 
  • Fundaș central: Paul Papp (CSU Craiova) - „Graţie golului marcat, dar şi prestaţiei fără greşeală din defensivă, fundaşul Universităţii a fost jucătorul cu cel mai bun index InStat din ultima etapă - 289”. 
  • Fundaș stânga: Iasmin Latovlevici (FC Argeș) - „A făcut un nou meci mare! A participat activ la ambele goluri marcate de argeşeni”.

  • Mijlocaș dreapta: Ciprian Deac (CFR Cluj) - „A marcat pentru a opta oară în ediţia curentă. A ajuns la 75 de goluri în 15 sezoane petrecute în Liga 1”.
  • Mijlocaș central: Rareș Ilie (Rapid) - „Este jucătorul din generaţia 2003 cu cele mai bune cifre pe prima scenă, două goluri marcate (unul în ultima etapă) şi cinci pase decisive”.
  • Mijlocaș stânga: Octavian Popescu (FCSB) - „A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din ediţia curentă. A fost a 11-a reuşită în Liga 1, dintre care șapte din afara careului mare”.
  • Atacant dreapta: Dumitru Cardoso (UTA) - „Revenit în pauza de iarnă în Liga 1, a contribuit la succesul arădenilor cu un gol şi o pasă decisivă”.
  • Atacant central: Gabriel Debeljuh (CFR Cluj) - „A reuşit prima triplă în campionatul României, ajungând la 29 de goluri în 89 de meciuri disputate în principala competiţie internă”.
  • Atacant stânga: Daniel Florea (Chindia) - „Vârful târgoviştenilor, aflat la al zecelea sezon în Liga 1, şi-a trecut în cont alte două goluri”.

Antrenorul etapei a fost desemnat Andrei Prepeliță. Echipa sa, FC Argeș, a câștigat la Botoșani și s-a calificat în play-off de pe locul 4!

Cel mai bun „11” al etapei 30 din Liga 1: Târnovanu (FCSB) - Vătăjelu (CSU Craiova), Dobrosavlevici (FC Argeș), Papp (CSU), Latovlevici (FC Argeș) - Deac (CFR Cluj), R. Ilie (Rapid), Oct. Popescu (FCSB) - Cardoso (UTA), Debeljuh (CFR Cluj), Florea (Chindia)

Mai multe știri din Liga 1: 

25 de ani de la debutul lui Mutu » Poveste amuzantă spusă de colegul de cameră: „Băi Marcele, nu pot, că uite cum scârțâie”

Discurs-manifest al lui Hagi la adresa rușilor: „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează