FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

LPF se pregătește de controale antidoping, Șumudică se ține de glume: "Dacă vezi cabinetul nostru medical, te sperii" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 15:14

Liga Profesionistă de Fotbal e pregătită să înceapă controalele antidoping pentru toți fotbaliștii din Liga 1. Vezi AICI detalii!

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a comentat în stilul caracteristic intenția LPF și a ironizat posibilitatea ca formația sa să fie controlată antidoping.

"Abia aștept să vină să ne facă teste antidoping. Noi nu avem nici bani de paracetamol sau aspirină. Dacă vezi cabinetul nostru medical, te sperii. Sunt doar cutii goale!" Marius Șumudică

Citește și: Scandalul pariurilor l-a speriat pe Șumi: "Te aștepți la orice. Am plătit telefonul, gazele, să nu le taie" :)

Astra și Steaua se vor duela azi, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
819602521427859
Stancu Florin  •  14 Martie 2016, 15:09

FCSB-ul tremura...daca va uitati la interviul lui Pintili de la sfarsitul meciului cu Astra, o sa vedeti cum ii se stramba gura, rade si incepe sa devina incoerent. Din pacate pt. ei nu-si dau seama ca sunt folositi pe post de cobai, pt. ei conteaza doar banii si orgoliul...reghe, o sa-i ai pe constiinta!

cris4co
cris4co  •  13 Martie 2016, 23:45

sigur *** doar Dinamo,Astra,Panduri,Viitoru si Muresu....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  13 Martie 2016, 23:19
Postat de nebraska pe 13 Martie 2016, 16:23

Nu banuieste nimeni Astra de dopaj,se stie insa in ce directie merg suspiciunile tuturor.

Sincer sa fiu nu o bănuiam pe Șaradopova de dopaj, si in WTA ca si in Liga 1 suspiciunile erau îndreptate in alta parte, dar nu se știe niciodata de unde sare iepurele ... Vinovații sa fie pedepsiți exemplar!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează