Comentarii (20)
serg  •  05 Aprilie 2011, 10:46

ar fi interesant, ca in caietul de sacini sa fie prevazuta o clauza prin care sa oblige televiziunile sa transmita meciurile si in format HD

razvan82  •  05 Aprilie 2011, 10:17

Lumea trebuie sa inteleaga ca nu s-a licitat doar pt 90 min de fotbal pt ca avem un campionat mediocru plin de jocuri de culise,aliante dupa preferinte si suspiciuni de blat.LPF a supraevaluat Liga 1 pentru circul infantil de dupa meciuri facut in special de Becali si pentru conferintele de presa suburbane cu iz de mahala ale lui MM,au crezut ca toate scandalurile vor face rating si au incercat sa profite de treaba asta pornind licitatia de la niste sume astronomice in raport calitate-pret

the_rite  •  05 Aprilie 2011, 09:54

Si asa avem prea multe echipe care fac jocurile unor echipe mai importante (ma refer aici la Gloria Bistrita pentru Rapid, Pandurii, U Craiova, Tg Mures, Unirea - toate pentru steaua, Gaz metan pentru CFR Cluj!! Echipele care mai ramin sa joace pe bune sunt martelate de arbitri ca Tudor sau Balaj, cazul lui Dinamo sau Timisoara!! Galatiul, Sportul si Vasluiul mai spera si ele dar mai multe de pomana... Asta e fotbalul anului 2011 in Romania!! Trebuie ca tot acest circ sa inceteze!! Sa terminam cu drepturile TV, date aiurea intr-o piata prea mare fata de interesul general! E criza, nu!? De ce am plati 18 echipe cind peste tot se taie salariile si se desfiinteaza spitale!?

vmi10  •  05 Aprilie 2011, 09:22
Postat de mihnea80 pe 05 Aprilie 2011, 09:07

doamna Longin, eu v-am admirat pana acum. Va rog, nu incepeti cu "il admir pe Gigi Becali"ca mi-e rau. Puteti fi stelista, foarte bine, insa nu-i dati apa la moara lui Becali.

poate il admira pe becali ca a facut case pt sinistrati...

mihnea80  •  05 Aprilie 2011, 09:07

doamna Longin, eu v-am admirat pana acum. Va rog, nu incepeti cu "il admir pe Gigi Becali"ca mi-e rau. Puteti fi stelista, foarte bine, insa nu-i dati apa la moara lui Becali.

velsadicu  •  05 Aprilie 2011, 08:19

Mi se pare cel putin normal ca TVR sa transmita un meci de liga 1 impreuna cu comentariile si emisiunile de analiza conexe ce rezulta din acest drept. In primul rand daca eu platesc abonament de atat amar de vreme vreau si eu sa vad ceva ce-mi place. In al doilea rand tre sa constientizam ca 30% din populatia Romaniei nu au acces decat la TVR si automat oricat si-ar dori acei oameni nu prea au de ales si nici telecomanda sa caute posturi nu au la indemana.

adrian_stef04  •  05 Aprilie 2011, 07:01

@franken esti un baiat obosit, tinere. te sfatuiesc sa urmaresti emisiunile tvr-ului precum si jurnalele de stiri. sunt cele mai bune din tara. a, scuze nu arata cum zavoranca s-a balacarit cu pepe sau irinel cu moni? pt. asta exista restul televiziunilor impreuna cu oamenii care se uita la ele: inculti, manelisti si prosti. eu am digi, dar crede-ma ca nu vad adunate din cele 9 meciuri decat maxim 90 de minute dintr-o etapa din campionatul romaniei, cu meciuri obosite si fara nimic spectaculos. un meci astra-branesti nu se compara cu un bolton-wolves din anglia sau koln-nurnberg de la nemti daca e sa privim numai in zona retrogradarii. sper ca tvr sa nu se bage in mizeria ligii I.

marius.bxl  •  05 Aprilie 2011, 06:56

si la meciurile lui bute nu faceati rating sau nu era de interes national?ce rating faceti voi la un meci branesti-unirea? eu stiu smecheria dati 10 mil ca sa va dea dragomir 1 mil la negru sal impartiti intre voi

bdgeorge  •  05 Aprilie 2011, 06:17

de ce sa va oblige??? si ce sa cumperi optiunea 10 in care transmiti meciuri gen Branesti-Urziceni ??? ce rating sa faceti 0.1-0.2

franken  •  05 Aprilie 2011, 03:01

Pai da, obligati-ne pe noi, toti cetatenii Romaniei sa platim doar pentru TVR exact atat cat platim si pentru celelalte 50-70 de canale TV la un loc si apoi vii dumneata si ne spui ca e sucita si-nvartita. Cine mai vizioneaza emisiunile TVR astazi? Va raspund eu: doar angajatii TVR si familiile lor. Intrebati-va doamna,de ce a ajuns postul public intr-o asemenea stare?(noi banuim,doar). Ca om de televiziune si ca profesionist ce sunteti, macar aveti curajul sa iesiti in fata si sa spuneti lucrurilor pe nume, ca sa stim si noi,concret, cine nu va lasa sa va faceti meseria astfel incat TVR sa fie principalul canal vizionat de catre romani.

Comentează