Comentarii (20)
budur
budur  •  05 Aprilie 2011, 21:38

faza aia a pus capac la tot cu gigi becali.in schimb televiziunile ar trebuii sa nu cedeze la santajul prestat de cluburi si sa nu dea acei bani pentru ca fotbalul romanesc nu merita

adra
adra  •  05 Aprilie 2011, 18:17

la genul masculin se numeste LINGAU.... la feminin cum ???

brod
brod  •  05 Aprilie 2011, 12:26

CUCOANA ASTA, CARE FĂCEA CU MULT ZEL EMISIUNI DE RIDICARE ÎN SLĂVI A SOCIALISMULUI BIRUITOR, ARE ATITUDINI GREU DE ÎNŢELES PENTRU UNII. PENTRU ALŢII... A NU SE UITA SITUAŢIA DIN ANII '90, CÂND FUSESE PROPUSĂ PENTRU CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE AL TVR DE CĂTRE UN PARTID NUMIT "ROMÂNIA MARE". ACUM, O DOARE DE FOTBAL?! CRED ŞI EU, DACĂ FIU-SĂU ESTE LA SECŢIA DE SPORT A TVR, ŞI MAI ŢINE ŞI O CÂRCIUMĂ ÎN BUCUREŞTI UNDE, DACĂ GHICEŞTI SCORUL, PRIMEŞTI... UN PAHAR DE BERE. AŞA CĂ, HAI... SIFON, MADAM!

ray51
ray51  •  05 Aprilie 2011, 11:53

TVR ar trebui (din f.f.f. multe motive) sa transmita NU numai pentru (daca mai sunt !) 5 milioane de alegatori, pardon, romani. Normal este sa fie televizune PUBLICA , nu? Asadar (ha,ha) chiar daca e un 'circ' acest campionat, ar fi bine sa fie vazut de tot poporul. Painea le-o da PDL-ul....

stancuvlad
stancuvlad  •  05 Aprilie 2011, 11:43
Postat de the_rite pe 05 Aprilie 2011, 09:54

Si asa avem prea multe echipe care fac jocurile unor echipe mai importante (ma refer aici la Gloria Bistrita pentru Rapid, Pandurii, U Craiova, Tg Mures, Unirea - toate pentru steaua, Gaz metan pentru CFR Cluj!! Echipele care mai ramin sa joace pe bune sunt martelate de arbitri ca Tudor sau Balaj, cazul lui Dinamo sau Timisoara!! Galatiul, Sportul si Vasluiul mai spera si ele dar mai multe de pomana... Asta e fotbalul anului 2011 in Romania!! Trebuie ca tot acest circ sa inceteze!! Sa terminam cu drepturile TV, date aiurea intr-o piata prea mare fata de interesul general! E criza, nu!? De ce am plati 18 echipe cind peste tot se taie salariile si se desfiinteaza spitale!?

gloria nu mai face jocurile rapidului de vreo cativa ani de zile....Si lasa ca s-a "distrat" si Dinamo ani de zile cand avea sub talpa echipe ca Rocarsau Petrolul

stancuvlad
stancuvlad  •  05 Aprilie 2011, 11:39

ar fi o idee foarte buna sa ii oblice sa transmita competitiile majore. Mi se pare absurd ca televiziunea "primitoare" de taxa TV sa ocoleasca in mod constant aceste evenimente. Taxa TV este de aprox 1 euro si la 20 milione de locuitori ar trebui sa fie cel putin 4 mil de abonamete. Asta inseamna 4 milione de euro PE LUNA. Bani primiti de la cetateni, care de cativa ani de zile nu au posibilitatea sa vada un meciu de-al lui Lucian Bute care costa intre 100 000 si 200 000 de euro, sau chiar si un meci din campionatul nostru, cat de prost calitativ o fi el.

grd_veche_stiinta
grd_veche_stiinta  •  05 Aprilie 2011, 11:34

despre doamna de la TVR, ne arata precum mitica, ca copiii crescuti in acel regim, cu functii in domeniu, nu pot gandi mai mult decat un tovaras patern. PS, televiziuni nationale trebue sa i-se rezerve dreptu de televizare gratuit la evenimente sportive.

grd_veche_stiinta
grd_veche_stiinta  •  05 Aprilie 2011, 11:25

mitica! la licitatii totu obiectu are un pret, maxim...cerut de vanzator; cand incepe licitatia, nu este impus pretu maxim, adica, domnilor cat oferiti? cine liciteaza primu?! se incepe cu acel pret,si se termina cu cat crede consumatoru...(tu intrebi de milioane,si pret, maxim? asta se numeste CORUPTIE.)

claustrofobus
claustrofobus  •  05 Aprilie 2011, 10:58

m-ati lovit la ficat doamna hossu longin! pai d-voastra o anti comunista si anti bolsevica care ati realizat memorialul durerii drepre crimele bolsevicilor si cominternistilor tineti cu steaua, un produs al exact acelor tortionari? ca persoana mi-ati pierdut aprecierea ramane totusi munca d-voastra! sunteti intr-o eroare logica grava! pacat erati cam ultimul reper pentru noi anticomunistii!

serg
serg  •  05 Aprilie 2011, 10:48

hd

  • 1
  • 2
Comentează