FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID

EXCLUSIV Rapid își joacă ultima carte pentru titlu diseară, în Bănie » Omul care i-a adus un trofeu într-o finală cu Craiova: „E ca la brazilieni, mata-mata!”

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 12:03 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 15:59

Lucian Marinescu, 51 de ani, fostul mijlocaș de bandă al giuleștenilor și al echipei naționale, este de părere că Rapid poate reintra în cursa pentru titlu cu o victorie diseară pe terenul Universității Craiova

Universitatea Craiova - Rapid, diseară, de la ora 21:00, este meciul etapei în play-off. Cine câștigă în Bănie continuă lupta la titlu cu FCSB, cine pierde irosește ultimul cartuș în duelul pentru câștigarea campionatului.

Giuleștenii speră să-și recapete încrederea și șansele pentru titlu după pasul greșit făcut etapa trecută, pe teren propriu, cu Farul. În schimb, oltenii au bifat o victorie în Gruia, cu CFR Cluj. În ultimele cinci etape, juveții au patru victorii și o remiză, în Bănie, tocmai cu Rapid!

8etape fără înfrângere a strâns Craiova în Liga 1, cinci victorii și trei remize

Ultimul Mondial la care România a participat a început cu victoria contra Columbiei: „Apoi, soția mi-a zis să aleg să mă vopsesc blond”. Destăinuirile lui Lucian Marinescu: „Dacă aveam VAR cu Croația...”
COLUMBIA - ROMÂNIA
Ultimul Mondial la care România a participat a început cu victoria contra Columbiei: „Apoi, soția mi-a zis să aleg să mă vopsesc blond”. Destăinuirile lui Lucian Marinescu: „Dacă aveam VAR cu Croația...”

Lucian Marinescu a marcat unicul gol al finalei Cupei României din 1998!

Este presiune pe Cristiano Bergodi și compania. Italianul a fost aproape de a aduce titlul în curtea alb-albaștrilor, în vara 2020, a avut 1-0 în finala campionatului cu CFR Cluj, dar a pierdut, 3-1, iar ardelenii au mai bifat un trofeu suprem.

Rapid vine în Oltenia cu mii de fani și cu patronul Dan Șucu în mijlocul galeriei! Giuleștenii nu renunță la titlu. Cred în propria forță.

Rapid își joacă ultima carte pentru titlu diseară, în Bănie » Omul care i-a adus un trofeu într-o finală cu Craiova: „E ca la brazilieni, mata-mata!”

Fost fotbalist important în istoria clubului, Lucian Marinescu, 51 de ani, a explicat cum vede el situația din prezent a formației din Grant. Lucian, fostă extremă a Rapidului, este câștigător de Cupa României cu bucureștenii: el a marcat unicul gol al finalei!

În prezent, printre altele, este și agentul care reprezintă interesele fundașului Paul Iacob.

Victorie diseară în Bănie, Rapid reintră în cursa pentru titlu, crede Lucian Marinescu

"Am o slăbiciune pentru Rapid, chiar dacă, prin natura meseriei mele, trebuie să fiu echidistant. Cred că pe cei de la Rapid i-a cuprins euforia, iar Farul i-a readus cu picioarele pe pământ. În play-off este altceva decât în sezonul regulat.

Brazilienii au o expresie: mata-mata. Mori sau omori, cam asta ar fi în traducere. Rapid va avea un astfel de play-off până la final, iar orice alt rezultat decât victoria poate distruge tot. Era bun și un punct cu Farul, dar asta e, bravo Gică Hagi!

În Generația de Aur, blondă, la meciul cu Tunisia din Franța 1998
Generația de Aur, blondă, la ultimul Mondial din istoria naționalei
Lucian Marinescu alături de Mircea Lucescu
Asistându-l pe Dan Nistor, unul dintre jucătorii impresariați de el, la semnarea actelor cu Dinamo
Lucian Marinescu este și impresarul lui Paul Iacob, Rapid
+5 FOTO

Campionatul nu e jucat, FCSB se poate încurca. Important va fi ca Rapid să învingă la Craiova, deși este extrem de greu. Dacă giuleștenii vor lega din nou o serie de victorii, pot spera la titlu. Reintră în luptă dacă ies învingători din confruntare din Bănie. Și Steaua, pardon, FCSB se mai poate împiedica!", a declarat Lucian Marinescu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

16goluri în 33 de meciuri a reușit Lucian Marinescu pentru Rapid în ediția 1997/1998

Sunt blaturi în Liga 1? „Pastile otrăvite"

Fost component al naționalei României, care a făcut parte din echipa Generației de Aur, Lucian nu crede în meciuri aranjate în play-off.

"E o prostie! Speculații, pastile otrăvite. Am văzut și eu meciuri în campionat, în play-off, în edițiile precedente, am venit și cu diverși invitați la partidele din România. Unele au fost dueluri atractive", a reacționat fostul mijlocaș.

8selecții a adunat Lucian Marinescu pentru echipa națională

Cristiano Bergodi, despre suporterii Rapidului: "La Rapid nu a fost niciodată liniște. E important că Șucu va merge cu suporterii la Craiova"

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Il Luce a reacționat la materialul din Gazetă: „I l-am dat lui Pele pe al meu. Eu îl am pe al lui, cu tot cu iarbă pe el”

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA Cinci experienţe de top pe care Horaţiu Holdovan le poate trăi la Madrid: de la Frank Sinatra la tricoul lui Il Luce oferit lui Pele

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  30 Martie 2024, 18:58
Postat de freddy pe 30 Martie 2024, 12:15

Rapid pierde diseara! Este continuarea logica si fireasca a starii de fapt de la club. Si pentru toti cei care cred ca nu o sa fie asa, puneti la pariuri invers. Mai e timp. Bani pe jos... :))))))))

Le dăm 3-0! Hai Știința!!!

10iul73
10iul73  •  30 Martie 2024, 17:55
Postat de epic.drama pe 30 Martie 2024, 14:08

Rapid trebuie sa aibă grija! Craiova e in play-off doar pentru a face jocurile lui Gigi Becali, pe care nu l-au bătut decât absolut accidental in ultimii zece ani! Craiova actuala face de rușine toata istoria Craiovei Maxima!.... Eu cred ca e deja prea târziu! Craiova a pierdut campionatul asta de ori de cate ori a fost nevoie pentru ca blatista fcfcsb sa ajungă pe primul loc! Craiova este in cooperativa gigista de ani buni!

Ce nu ca în mintea ta pământul este plat!?Ceaușescu încă trăiește!?Tipu,problema României este ca sunteți mulți,adică multi prostovani care aveți acces la internet internet pe care nu îl înțelegeți...cărțile nu v au plăcut în trecut și va acoperiți golul din cap cu fantezii de pe net.Trecand la subiect eu nu îmi aduc aminte ca Univ Craiova sa facă aranjamente pt Fcsb ...pt locul 1..Fcsb nu a terminat pe locul 1 de cel puțin 8-9 ani...jocurii ai în cap,multe..

aspida
aspida  •  30 Martie 2024, 14:41

Marinescule, nu Farul i-a adus cu piciorele pe pamant, ci "procuratura"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close