FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Dinamovistul Ionuț Lupescu vrea ca o rivală a „câinilor” să devină campioană a României: „Cine poate opri FCSB? Gigi, ca întotdeauna, nu?”

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Articol de , - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 17:31 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 23:54

Ionuț Lupescu, 55 de ani, a mărturisit că preferă ca Rapid să câștige titlul în Liga 1, fiind impresionat de ceea ce se întâmplă în Giulești. Mesajul ”Kaiserului” României pentru Dinamo, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dinamovistul Ionuț Lupescu speră să câștige Rapid București campionatul, clubul la care tatăl său, Nicolae, a făcut istorie! Om important în cadrul CS Dinamo, ”câine roșu” veritabil, Lupescu și-a fixat favorita la titlu. Echipa lui Cristiano Bergodi, sedus de proiectul lui Dan Șucu în Grant.

Ionuț Lupescu anunță când intră buldozerele pe vechea arenă și când va fi gata noul stadion Dinamo
STADION DINAMO
Ionuț Lupescu anunță când intră buldozerele pe vechea arenă și când va fi gata noul stadion Dinamo

Ionuț Lupescu despre lupta lui Dinamo pentru evitarea retrogradării: ”Ideal ar fi salvarea directă”

Totodată, fostul multiplu campion cu Dinamo speră ca echipa sa de suflet să nu repete rușinea din 2022, când a retrogradat.

”Nu știu când va mai câștiga Dinamo campionatul. Important e să creăm infrastructura, s-o luăm de la bază, să facem și academie. Restul? Se ocupă cei care trebuie să se ocupe la echipa din prima ligă.

(se ocupă bine?) Deocamdată, rezultatele nu sunt așa cum și-ar fi dorit și ei, și noi. Sper totuși să rămânem în Liga 1! Șanse sunt de salvare, matematice, teoretic, ultimele două meciuri dau meciuri. Mai e cale lungă, trebuie muncă multă, trebuie să aibă încredere în ei.

Ideal ar fi salvarea directă", a declarat Ionuț Lupescu pentru Gazeta Sporturilor, cu ocazia unei convenții la cale a participat în Belek (Turcia).

6trofee a cucerit Lupescu cu Dinamo, trei campionate și trei Cupe ale României

Ionuț Lupescu glumește pe seama rivalilor de la FCSB: ”Ca întotdeauna, Gigi...”

”Kaiser”-ul este de părere că cel mai de temut rival pentru liderul clasamentului actual, FCSB, este însuși propriul patron al clubului, Gigi Becali.

”Favorită la titlu? Dacă Dinamo nu se poate să câștige titlul, atunci mi-ar plăcea să câștige Rapid! E și o afinitate de familie, dar s-a și construit ceva acolo. Rapid are un lot foarte bun, atmosfera e foarte bună în Giulești, nu văd de ce nu să nu câștige.

(mai poate împiedica vreo echipă FCSB?) Gigi, nu (râde)? Ca întotdeauna!”, a reacționat dinamovistul.

8puncte avantaj are FCSB față de a doua clasată, CFR Cluj, echipa lui Becali fiind la 10 puncte de Universitatea Craiova, locul 3

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Punct cu punct: ce merge și ce nu merge la Dinamo » Analiza trimisului special GSP în Antalya, la finalul cantonamentului

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Patronul din Superligă care l-a ofertat pe Edward Iordănescu: „Eu am zis din start că e de succes”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  14 Ianuarie 2024, 19:56
Postat de tristan pe 14 Ianuarie 2024, 17:41

Daca FCSB va câștiga campionatul poate se vor găsi unii sa l laude pe cioban ,uitând ceilalți 6 ani de seceta datorați tot implicării lui Jiji . Primul care i sa l laude o sa fie Dragomir.Asta care ne tot plictisește de ceva vreme cu predicțiile lui și sfaturile lui ***

Ciobanul este cauza rateurilor de pana acum.

tristan
tristan  •  14 Ianuarie 2024, 17:41

Daca FCSB va câștiga campionatul poate se vor găsi unii sa l laude pe cioban ,uitând ceilalți 6 ani de seceta datorați tot implicării lui Jiji . Primul care i sa l laude o sa fie Dragomir.Asta care ne tot plictisește de ceva vreme cu predicțiile lui și sfaturile lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  14 Ianuarie 2024, 16:21
Postat de dobrin pe 14 Ianuarie 2024, 04:11

Rivalitatea cainilor e cu Steaua, nu cu FCSB.

da,cu Steaua din liga 1 este rivalitatea. daca nu era acum nu spunea ca vrea sa castige alta echipa campionatul care-i pe 5. dar fiind Steaua pe locul 1 in liga 1 asta este. m-am gandit ca o data cu retrogradarea clonei fc pitesti mai taci si tu in ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează