FOTBAL  »  LIGA 1  »  BORCEA SE TEME DE PIROMANI

M. Militaru: "Se inflamează aiurea spiritele. Numeni nu vrea să dea foc pe Dinamo"

marius militaru, purtator de cuvant jandarmeria bucuresti
marius militaru, purtator de cuvant jandarmeria bucuresti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a produs un şoc ieri, cînd a anunţat că "am informaţii că steliştii de la Sud vor să ia bilete ca să dea foc la tribune. Ştiţi că noi, la Dinamo, avem informaţii".

 

Era clar un mesaj de ajutor pentru prietenul Gigi Becali, aflat în război deschis cu membrii galeriei steliste Peluza Sud, cei care îl contestă la fiecare meci. Informaţia a fost însă negată vehement de Jandarmerie prin vocea purtătorului de cuvînd Marius Militaru.

Afirmaţia lui Borcea a produs multe emoţii, ţinînd cont şi de faptul că pe 10 mai 1997, dinamoviştii au incendiat o parte a peluzei în Ghencea, eveniment pe care îl sărbătoresc în fiecare an.

"În general, noi avem astfel de informaţii. Şi sigur am fi ştiut şi acum dacă se organiza aşa ceva. Nu este nimic adevărat, nimeni nu plănuieşte vreo incendiere, şi chiar am dori să îi rugăm  pe anumiţi conducători să renunţe la astfel de declaraţii care nu fac decît să inflameze spiritele. Acesta este primul pas către violenţe! Noi îi invitam pe toţi suporterii cu bilet să vină liniştiţi la meci, să participe la spectacolul care se anunţă", a declarat Marius Militaru, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Bucureşti.

 

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (3)
 •  17 Martie 2010, 14:24

S-o vad pe fii-ta la protan militarule

 •  17 Martie 2010, 14:08

ce sa ii ceri unui do-bi-toc ca borcea....minte si el de ingheata apele....mare conducator...conducatoru pu-lii mele

 •  17 Martie 2010, 13:51

unul cu capul pe umeri mustata+borcea+cioban=LOVE V.P.M

Vezi toate comentariile (3)
Comentează