FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

Mâine se împlinește un an de la moartea lui Patrick Ekeng! Apelul făcut de Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 15:39

Acest meci se joacă la fix un an de la dispariția lui Patrick Ekeng, iar Ionel Dănciulescu așteaptă ca acest joc să îi fie dedicat fostului fotbalist dinamovist. 

  • Dinamo o întâlnește mâine la Cluj, pe CFR, începând cu ora 21:15, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Mâine, 6 mai, se împlinește un an de zile de la tragica dispariție a bunului nostru prieten, coleg, frate, Patrick Ekeng. Sper să avem cu toții o evoluție bună.

Sunt conștienți și baietii, știu lucrul acesta, că e momentul să comemorăm cum se cuvine amintirea acestui mare om și mare jucător, Patrick Ekeng. Din ce știu, vor veni foarte mulți fani dinamoviști, vor fi alaturi de echipă.

Ce trebuie să stie toată lumea este că Patrick Ekeng va rămâne mereu în sufletele noastre, ale noaste, ale suporterilor, nu-l vom uita niciodată", a declarat Ionel Dănciulescu la conferința de presă. 

Patrick Ekeng a murit în data de 6 mai a anului trecut, după ce s-a prăbușit pe teren pe finalul meciului cu Viitorul, din "Ștefan cel Mare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează