LIGA 1  ·  DINAMO

Jucătorul dat dispărut de către Dinamo a fost găsit! Adrian Mihalcea a lămurit situația: „S-a interpretat greșit”

Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo +10 FOTO
Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

Sambata, 23 Mai, 22:58

Adrian Mihalcea (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a explicat care este situația lui Mamoutou N'Diaye (30), mijlocașul din Mali al „câinilor”, dat dispărut de către club.

Deunăzi, Mihalcea spunea despre N'Diaye că „e un caz special. N-a mai dat niciun semn de viață!”. Între timp, oficialii lui Dinamo au luat legătura cu fotbalist, care a întâmpinat probleme cu zborul către România.

Adrian Mihalcea: „Va veni săptămâna viitoare”

Odată ajuns în țară, mijlocașul va fi nevoit să intre în izolare, unde va sta timp de 14 zile, ceea ce înseamnă că va rata cea mai mare parte a pregătirilor efectuate de Dinamo în aceste zile.

„S-a interpretat greșit. A știut că trebuie să vină la pregătire, numai că rezervarea avionului a fost anulată și a așteptat o nouă rezervare. Va veni săptămâna viitoare în țară. 

Din păcate pentru el, va face testul și va intra direct în izolare 14 zile. După aceea, va reintra cu echipa, cu o oarecare întârziere în pregătire. Vom face o pregătire separată și vom vedea când va fi apt pentru meciurile din campionat”, a dezvăluit Mihalcea, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Mamoutou N'Diaye (roșu)

200.000 euroeste cota de piață a lui N'Diaye, potrivit Transfermarkt

18 meciuria disputat mijlocașul pentru Dinamo, marcând un gol

GALERIE FOTO. Cele mai noi imagini de la stadionul Ghencea

+11 FOTO

VIDEO. Adrian Porumboiu acuză un celebru Steaua - Dinamo: „Blat ordinar!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (1)

Robert Ivan  •  24 Mai 2020, 13:50

Mamoutou N'Diaye nu a mai fost introdus in echipa sau pe banca de rezerve de cand a plecat Rednic. La inchidere cred ca putea fi folosit alaturi de FILIP sau RAUTA.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1