FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spaniolii vor în continuare Dinamo, dar declară: „Negoiță nu ne-a prezentat asta, acum nu răspunde la telefon. Clubul câștiga oricum 500.000 de euro”

Ionuț Negoiță nu vrea să cedeze clubul spaniolilor
Ionuț Negoiță nu vrea să cedeze clubul spaniolilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 21:51

Mihai Radu, avocatul investitorilor spanioli care vor să cumpere clubul Dinamo, a prezentat detalii despre momentul în care negocierile au intrat în impas. 

Ionuț Negoiță pare decis să nu cedeze clubul investitorilor din Spania. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, finanțatorul lui Dinamo le-a adresat cuvinte grele. Cu toate astea, avocatul Mihai Radu susține că există în continuare interes pentru finalizarea afacerii. 

Negoiță nu mai răspunde la telefon

„Există încă deschisă posibilitatea finalizării tranzacției, nu mă pot exprima însă cât timp mai pot aștepta un răspuns, dar la această oră sunt dispuși. Am citit și comunicatul lui Dinamo, intervențiile lui Negoiță și ale reprezentanților suporterilor. Am încercat și noi să răspundem. Nu știm nici noi exact unde s-a rupt toată această negociere. 

L-am sunat încă o dată pe domnul Negoiță astăzi, nu mi-a răspuns la telefon. Am primit un mesaj de la un avocat și mi-a spus că ar fi fost deranjat că noi am fi intervenit în presă. Noi am făcut-o doar după ce s-au susținut o mulțime de lucruri nefirești la adresa clienților mei”, a declarat Mihai Radu la TV Telekom Sport. 

Ce le-a ascuns Negoiță spaniolilor

„Nu am primit documentația integral, există încă emailuri pe care le-am fi putut prezenta, dar nu știu dacă e ăsta interseul. Ce nu am primit, poate pentru că negocierile ar fi picat din punctul dumnealui de vedere, poate ne-ar fi dat, am cerut un inventar al bunurilor societății, dar nu l-am primit”, a spus avocatul spaniolilor.

Care ar fi fost adevărata problemă?

„Problema e alta, că s-a solicitat din partea clienților mei o dovadă a bonității. În decursul neocierilor, până joia trecută, nu s-a pus problema nici din partea domnului Negoiță, nici a avocaților, nu s-a pus problema unei dovezi că dispunem de această sumă. Noi chiar am făcut o suplimentare, pe lângă cele 10 milioane de care știa toată lumea că urmează să îi investim, atunci am pus și o garanție de 500.000 de euro dacă în termenul respectiv noi nu depunem suma. Nu știu ce ar fi avut clubul de pierdut. Câștiga oricum 500.000 de euro. Aveam un extras de cont pe care am vrut să îl prezentăm personal, ca să nu apară în presă. Era dovada”, a concluzionat Mihai Radu.

VIDEO / Firțulescu, poveste amuzantă din perioada Dinamo: „Cu primii bani primiți la Dinamo, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

Citește și alte știri despre Dinamo:

5 dileme rezolvate! Gazeta a aflat planurile FRF și LPF pentru următoarele două luni + care e marele semn de întrebare

DINAMO. Dumitru Dragomir dezvăluie planul fabulos prin care 9 investitori, inclusiv Borcea și Badea, voiau să cumpere clubul: „Pițurcă urma să fie antrenor”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
2962261023811818
Cornel Florin Trifu  •  24 Mai 2020, 20:11

Negoiță cere bani pentru nimic. Echipa nu are valoare, din ce jucători are nu se poate scoate bani. Cine sa vina sa cumpere cu 3 milioane 20 de jucători care la un loc nu valorează nici măcar un milion. Stadion nu are, saftica e la anaf, culorile..... Sa zicem ca le are ca nu îți poate interzice nimeni sa porți 2 culori, stema nu o are asa ca Negoiță vrea 3 mil pe ceva care în realitate nu costa nici un mil. Doar visează și se afunda și mai tare în cheltuieli cu salariile

bscf
bscf  •  24 Mai 2020, 08:38
Postat de steauanuefcsb pe 24 Mai 2020, 08:13

fcsb e clona prostule.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bscf
bscf  •  24 Mai 2020, 08:22
Postat de steauanuefcsb pe 24 Mai 2020, 08:13

fcsb e clona prostule.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează