FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Managerul lui Poli Iaşi și-a reziliat contractul! Mesajul oficial al moldovenilor

Poli Iași este pe locul 12 în Liga 1
Poli Iași este pe locul 12 în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 17:52 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 18:01

Poli Iași a anunţat astăzi rezilierea contractului cu managerul Adrian Ambrosie, pe cale amiabilă. Acesta va rămâne la clubul din Copou în Adunarea Generală şi în Consiliul Director.

Ambrosie a fost numit preşedinte la Poli Iaşi în vara lui 2017, după demiterea lui Florin Prunea. În februarie 2020, odată cu instalarea lui Ciprian Paraschiv ca şef al executivului, Ambrosie a trecut în funcţia de manager. 

După meciul cu Sepsi, din această lună, Paraschiv a anunţat că un „coleg din club în care am crezut s-a disociat de echipă, spunând că «nu suntem pe un drum bun» și că «nu se regăsește în acest nou management»".

Adrian Ambrosie și-a reziliat contractul cu Poli Iași

Astăzi, s-a decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre managerul executiv Adrian Ambrosie și...

Posted by FC Politehnica Iasi on Friday, July 17, 2020

Cuvintele amintite de președintele actual al moldovenilor fuseseră folosite de Ambrosie în discuţii cu mai mulţi colegi din club. Drept urmare, Paraschiv i-a cerut fostului președinte retragerea din executiv, lucru care s-a parafat astăzi.

VIDEO Gluma lui Rednic, după cele 6 cazuri de coronavirus de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Andrei Cristea, reacție categorică după cazurile de Covid-19 de la Dinamo: „Ăsta mai e campionat? Cine mai are curaj să joace cu ei?!”

Rivala lui Dinamo suspectează o strategie, după ce 6 jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19: „Asta i-ar avantaja pe bucureșteni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează