FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Manea crede că giuleştenii s-au rupt de trecut: "Care e spiritul Rapidului?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2011 21:23

Fostul jucător şi antrenor al Rapidului, Nicolae Manea, nu crede că se mai poate vorbi despre un spirit alb-vişiniu.

"Se vorbeşte de spiritul Rapidului. Unde e? S-a dus, gata. La fel şi la Steaua: au plecat Marius Lăcătuş, Tudorel Stoica. La noi, la Rapid, încă se păstrează declaraţiile astea. Care e spiritul Rapidului?", a spus Nicolae Manea la GSP TV.

"Mulţi se trezesc peste noapte că sînt rapidişti. Am foarte mulţi ani la Rapid şi mă doare cînd sînt întrebat ceva de această echipă", a mai spus Manea.

Citeşte şi:

Copos: "Vreau să aduc un atacant care să aibă ceva din spiritul Rapidului"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
rapidista_96
rapidista_96  •  27 Decembrie 2011, 14:53

Nae Manea chiar are dreptate. Spiritul Rapidului a disparut in totalitate de cand a venit Lucescu la echipa........actuala echipa a Rapidului nu mai este aceea echipa extraordinara,extrem de spectaculoasa,unica cu care ne-am obisnuit de-a lungul anilor.......a devenit o echipa oarecare,"stearsa",care nu iti mai ofera clipe in care treci de la agonie la extaz si invers....Nu acesta este Rapidul nostru pe care il idolatrizam de atata timp si ii suntem alaturi si la bine,dar si la rau......Rapidul nostru avea spectacolul in sange,era o echipa extrem de imprevizibila ,o echipa cu o istorie curata care nu a pacalit fotbalul niciodata preferand o bara frumoasa decat un gol urat......

marioagiu
marioagiu  •  26 Decembrie 2011, 16:10

Intr-o tara de 22 de mil. de locuitori voi sunteti 15 mil de spectatori.Din comentariile voastre si din recensamint suntem o tara de tigani, de tarani si de ciobani.Va las pe voi ,,desteptii de calculator,, sa spune-ti cine are cei mai multi .......fani. La multi ani!

rapidist_sutalasuta
rapidist_sutalasuta  •  26 Decembrie 2011, 14:52

PREFERAM O BARA FRUMOASA DECAT UN GOL URAT asta e spiritul Rapidului

Vezi toate comentariile (68)
Comentează