FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

VIDEO Marcel Ciolacu, mesaj imediat după Derby de România: „FCSB va juca în Ghencea!” + Avertisment pentru Talpan și Bichir: „N-am văzut «terorismul»! Nu o să permit așa ceva!”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vorbit despre intrarea FCSB în Ghencea +10   FOTO
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vorbit despre intrarea FCSB în Ghencea

Articol de , - Publicat duminica, 23 iulie 2023 00:09 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 00:40

FCSB - Dinamo 2-1. Prim-ministrul Marcel Ciolacu, politicianul devenit punct de interes în fotbalul românesc odată cu implicarea sa în controversa legată de prezența FCSB în Ghencea, a asistat la Derby de România, printre spectatorii aflați la tribuna a II-a a stadionului "Arcul de Triumf".

Florinel Coman, moment genial: imagini care vor ajunge în toată Europa » Cum i-a ironizat pe fanii lui Dinamo
FCSB - Dinamo
Florinel Coman, moment genial: imagini care vor ajunge în toată Europa » Cum i-a ironizat pe fanii lui Dinamo

Marcel Ciolacu: „FCSB va juca în Ghencea!”

La finalul partidei câștigate de FCSB, scor 2-1, premierul a precizat că așteaptă raportul Corpului de Control pentru a afla de ce Derby de România nu s-a jucat pe stadionul Steaua și a repetat că FCSB va juca în vittor în Ghencea și a trimis un avertisment către juristul Florin Talpan și comandantul Ștefan Bichir.

„Nu sunt specialist în clauze, aștept raportul Corpului de Control. Pe urmă o să vedem. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea. E un lucru normal. Nu este un moft al nimănui. E o solicitare normală. FCSB, ca orice echipă, poate să joace și în Ghencea.

Nu-l cunosc pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori în viață și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de lucruri normale. Nu se poate să avem echipe de această talie și să fie anumiți funcționari care să confunde bunurile statului cu bunurile personale și să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”.

Marcel Ciolacu a gustat spectacolul din teren: „Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga 1. Am revenit la tradiție. M-am uitat în tribune să văd «terorismul», dar nu l-am văzut. Nici huligani".

VIDEO. Gol de senzație marcat de Florinel Coman

Citește și alte articole despre Derby de România:

Florinel Coman, discurs de lider veritabil: „Acele imagini ne-au motivat! Felicit Dinamo, dar mai au de lucru” + cum explică gestul cu telefonul

FCSB - Dinamo, comentat live de Cristian Geambașu, Dan Udrea și Remus Răureanu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (92)
adwd
adwd  •  23 Iulie 2023, 17:29

ciolacu tot nu permite dar nu se misca nimic. pai talpan trebuia pus la dispozitie de acum doua zile si detasat jurist la garnizoana botosani.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  23 Iulie 2023, 15:10
Postat de Normal pe 23 Iulie 2023, 13:17

Despre pensiile speciale a zis ceva ?

...Normal ca nu. Doar partidul, sau cu Ponta în frunte , a inventat aceasta răsplată în timp ce nea Ciolacu ii inrosea grătarele lui nea Dragnea, viitorul sau șef. Unde ? Pe insula bine ascunsa a acestuia.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  23 Iulie 2023, 14:23

Amice, ce mărunt ești la cap, dacă n-ai auzit de Lefter Popescu . Are dreptate Caragiale..."cap ai , minte ce-ti mai trebuie."

Vezi toate comentariile (92)
Comentează