FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB. Marcel Popescu îi răspunde lui Gigi Becali: „Dezamăgirea refulează!” » Îl acuză că a „distrus” un jucător: „Nu a rezistat!”

Marcel Popescu +8   FOTO
Marcel Popescu

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 11:11 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 13:12

Marcel Popescu, 70 de ani, managerul general de la CS Universitatea Craiova, i-a răspuns lui Gigi Becali, patronul FCSB, care după meciul câștigat de olteni, 2-1, a declarat că echipa lui Cristiano Bergodi nu are față de campioană.

„Probabil că aprecierile pentru o echipa campioană veneau dacă pierdea cu 5-1 sau 4-0. Știu că are o mare dezamăgire și are dreptate pentru că la investițiile pe care le-a făcut, rezultatele sunt total opuse! Aceasta dezamăgire refulează la un moment dat și apar alte interpretări. Vinovatul este mereu în alta parte, nu în grădina lor, dar le doresc succes celor de la FCSB.

Știu că vor avea o cumpănă și cred că miercuri s-ar putea să apară o mare surpriză pentru ca se va discuta eligibilitatea lui Andrei Vlad la meciul cu Dinamo din Cupă Romaniei. Dacă vor pierde meciul la «masa verde» nu este vina lui Vlad. ”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

„Andrei Vlad ar fi putut să fie mai sus”

Marcel Popescu l-a acuzat pe Gigi Becali că presiunea de la FCSB l-a dezavantajat pe portarul Andrei Vlad (21 de ani), adus în 2017 de la Craiova. 

„Gigi Becali a recunoscut că l-a furat pe Vlad, chiar dacă transferul s-a făcut amiabil. Vârsta la care a plecat, procesul de conștiință pe care și l-a făcut și faptul că s-a pus o mare presiune l-au apăsat pe Vlad, care e la o vârstă fragedă și nu a rezistat. Atunci când i s-a dat șansa să intre în teren a vrut să arate mai mult decât a putut și a clacat. Lucrurile astea, adunate în timp, îi dau un statut de țap ispășitor. Cariera lui este pusă sub semnul întrebării. Pe un alt drum putea fi mult mai sus în fotbalul românesc

FOTO. Imagini tari de la Craiova – FCSB

+4 FOTO

VIDEO Bogdan Vintilă: „N-am fost concentrați pe toată durata partidei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Helmut Duckadam îl pune la zid pe Andrei Vlad: „Un portar nu trebuie să facă așa ceva”

FCSB instalează noul staff! Trioul Neubert - Petrea - Pintilii preia azi echipa de la Bogdan Vintilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează