FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Mari probleme de lot pentru Contra, înaintea meciului cu CFR » Arbitrajul, din nou în atenția dinamoviștilor

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilo
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilo

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 17:51

Înaintea partidei cu CFR Cluj, Cosmin Contra a anunțat care sunt jucătorii pe care cel mai probabil nu se va putea baza pentru duelul de miercuri din Ștefan cel Mare, în timp ce Ionel Dănciulescu a avut câteva cereri pentru arbitrii români.

"Busuladzici este supendat, Palici în proporție de 80% nu va face parte din lot, deși vom vedea și azi cum se va antrena, Bumba este accidentat, iar o parte dintre ei sunt foarte obosiți", a declarat tehnicianul lui Dinamo la conferința de presă susținută înaintea partidei.

Pe de altă parte, Ionel Dănciulescu le-a transmis arbitrilor să fie mai atenți și mai concentrați în partidele din play-off, unde orice greșeală poate face diferența. 

"Statistica spune totul. Înțelegem că și arbitrii sunt oameni, sunt supuși greșelilor. Dar dorim mai multă atenție și concentrare din partea lor, pentru că la aceste meciuri foarte echilibrate din play-off orice greșeală poate face diferența", a spus oficialul dinamovist. 

Dinamo întâlnește CFR Cluj pe teren propriu, mâine, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
819602521427859
Stancu Florin  •  05 Aprilie 2017, 08:20

Cărțile sunt făcute pt. SC FC Fîcîsîbî SA 2017

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Aprilie 2017, 07:12

Asta vara dupa finala Cupei Romaniei castigata la 11 metri de CFR impotriva lui Dinamo , Paskany a fost chemat imediat ziua urmatoare la DNA. Nu au avut ce-i face ,dar asta este .Cine vorbeste!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Aprilie 2017, 00:20
Postat de Florentyn Radu pe 05 Aprilie 2017, 00:03

Cred ca te uiți la alt campionat !! Sau dacă te uiți pe Gigi sport e de înțeles...aia dau reluările doar cand vor ei și cum vor ei ...Cred ca sa uitat cazul valiza ... !!! + multe altele .... Numai in campionatul asta *** a furat peste 10 puncte,nu o spun eu...o spun specialiști de la tv ... și Dinamo furată cu vreo 10 puncte .. Numai o *** fără caracter poate sa spună ca nu e așa !!!

tu esti alt prost,din categoria asa nu,manipulat de tv,de care tot tu vb ,critic vezi domne,esti foarte nepriceput si prost

Vezi toate comentariile (8)
Comentează