FOTBAL  »  Superliga  »  POLITEHNICA TIMIŞOARA

Marian Iancu şi Uhrin, fericiţi pentru că au dus Timişoara în UEFA

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Sursa: NewsIn

Tehnicianul echipei Poli Timişoara, Duşan Uhrin, a declarat sâmbătă, după victoria în faţa formaţiei Gloria Buzău, scor 1-0, că accidentările de dinaintea partidei au făcut ca golul să se lase aşteptat şi este fericit că a reuşit să ducă gruparea de pe Bega în Europa după o absenţă de 16 ani.

"Sunt bucuros că am câştigat pentru că acest meci ne-a arătat multe lucruri. Accidentările lui Rusic şi Vrsic de dinaintea meciului, apoi cea a lui Ganea din repriza a doua, precum şi jocul încâlcit ne-au privat de o victorie mai lejeră. Ne-am dorit să câştigăm şi până la urmă am reuşit. Sunt fericit că am calificat echipa în Cupa UEFA după o absenţă de 16 ani", a declarat Duşan Uhrin.

Finanţatorul echipei de pe Bega, Marian Iancu, a comentat arbitrajul, dar s-a declarat mulţumit de calificarea în Cupa UEFA: "Arbitrajul a fost greşit, dar acum nu mai contează. Sunt fericit că după trei ani şi jumătate de când am venit aici am reuşit să duc Poli Timişoara în Europa, în condiţiile în care am avut parte de unul dintre cele mai dificile campionate din ultimii ani".

Poli Timişoara a trecut sâmbătă de Gloria Buzău, scor 1-0, într-un meci din cadrul etapei a 32-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Poli Timişoara a acumulat 54 de puncte, a urcat pe poziţia a patra în clasamentul Ligii I şi s-a calificat matematic în Cupa UEFA, deoarece distanţa faţă de FC Vaslui, care se află pe locul şapte, este de 12 puncte şi nu mai poate fi recuperată până la finalul sezonului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
 •  28 Aprilie 2008, 22:03

i-as raspunde lu "Anti... " ala, da nu`mi pun mintea cu un inapt kre nu stie limba romana. anyway, bravo Uhrin ;) TIMISOARA din nou in UEFA :X cel mult am asteptat :) bravo baieti :D

 •  28 Aprilie 2008, 10:07

Acuma sa-l vedeti pe cioben cum o sa umble dupa Roben sau kaka cu plasa de bani:)))) sau poate dupa vre-un englez sa dea cu bricheta dupa albitru.....Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaahhhhhhhhhhhh!!!! milogilor care esteti,din mitikacia tara lu oieru Beeeeeeeeeeeee

 •  28 Aprilie 2008, 06:27

pentru anty tigani esti un sugatoru de maciuci ca nu sti fotbal POLI ePOLI nu miticari ca urzica mitica

Vezi toate comentariile (19)
Comentează