FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI 5-0

Marian Pană: "Obiectivul nostru e să o batem pe Oţelul, de-aia am menajat cîţiva jucători" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 00:22

Eşecul cu 0-5 nu l-a afectat deloc pe Marian Pană. Antrenorul Unirii a oferit o explicaţie ciudată pentru înfrîngere şi pentru faptul că n-a folosit cîţiva titulari obişnuiţi.

 

"Obiectivul nostru e s-o batem pe Oţelul în etapa următoare. Publicul a fost mulţumit şi asta e tot ce contează. De ce am menajat cîţiva jucători? Apostol are 3 galbene şi-l durea spatele, m-am gîndit să nu rişte. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Pădureţu, care oricum avea probleme familiale. Păcat că nu l-am scos şi pe Epaminonda după ce luase primul galben!".

Steaua a învins cu 5-0 pe Unirea Urziceni prin golurile lui Nicoliţă, Dica, Burdujan şi Geraldo, de două ori. În minutul 90, Epaminonda Nicu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ în marginea careului propriu.

Citeşte aici cronica scrisă de Cristi Geambaşu: Victorie epaminondica!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
alexpoli
alexpoli  •  06 Aprilie 2011, 01:30
Postat de frasco pe 05 Aprilie 2011, 23:29

Ar trebui sa fiti desfiintati mine de Liga 1. Dupa ce a-ti jucat f bine la Vaslui (fiind motivati financiar de Jiji ca Bucsaru nu va mai da nimic) azi a-ti facut-o de oaie si v-ati dat arama jos de pe fata....Sper ca Liga sa vada blatul asta si sa nu il ignore

Te miri de ce se inghesuie toti la licitatii sa dea meciurile...

vi_escu
vi_escu  •  06 Aprilie 2011, 00:59

Si se mai mirau unii de ce nu cumpara televiziunile meciuri din liga lu' mitica.

dreamer123
dreamer123  •  06 Aprilie 2011, 00:55

daca si asta a fost meci....sa se intrerupa campionatul de maine si sa se reia..NICIODATA

Vezi toate comentariile (35)
Comentează