FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Marin Barbu: "Liga I este visul oricărui antrenor"

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2010 00:00

Marin Barbu a condus în această dimineaţă primul antrenament la Astra. Tehnicianul, care l-a înlocuit pe Nicolo Napoli, susţine că oferta grupării prahovene era de nerefuzat. "Liga I este visul oricărui antrenor. Sper să îndeplinim obiectivul de evitare a retrogradării", a comentat Barbu.

Noul "principal" al ploieştenilor pregătea parida Juventus Colentina-Chimia Brazi, din Liga a III-a, atunci cînd a fost contactat de conducerea Astrei.

Barbu are un contract pe un an şi două luni, cu obiectiv imediat menţinerea în Liga I. Staff-ul acestuia va fi format din Gabriel Deaconu, secund, şi Adrian Ene, antrenor de portari, cu care a mai colaborat şi la Dunărea Giurgiu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ecriss
ecriss  •  20 Aprilie 2010, 18:35

Si Murinho, Guardiola si Ferguson viseaza sa ajunga in liga 1,.. deocamdata trebuie sa mai creasca.

vlad4fifa
vlad4fifa  •  20 Aprilie 2010, 17:52

=)))))doamne fereste

 •  20 Aprilie 2010, 14:04

mda si mourinho se gandeste la liga 1 cu jind

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close