FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

UPDATE Astăzi a avut loc un nou termen în procesul lui Mario Iorgulescu » Ce au susținut martorii audiați

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2022 16:31 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 16:31

Astăzi, la Tribunalul București, a avut loc un nou termen al procesului în care Mario Iorgulescu (27 de ani), fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, este judecat pentru omor. 

După termenul din 21 septembrie, astăzi a avut loc o nouă înfățișare, în care au fost audiați 3 martori de la locul accidentului. S-a decis amânarea procesului, cu următorul termen fixat pe 16 noiembrie. Printre cei care urmau să fie audiați astăzi se număra și Alexandru Pițurcă, dar fiul lui Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, nu s-a prezentat la Tribunal.

„Trebuie dat cu tunul în Academia Mouratoglou, dacă se dovedește ceva!” » Președintele FRT, declarații explozive: „Am o mare întrebare pentru Simona Halep, nu-mi iese din cap”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
„Trebuie dat cu tunul în Academia Mouratoglou, dacă se dovedește ceva!” » Președintele FRT, declarații explozive: „Am o mare întrebare pentru Simona Halep, nu-mi iese din cap”

Astăzi a avut loc un nou termen în procesul lui Mario Iorgulescu » Ce au susținut martorii audiați

Cei 3 martori audiați au susținut că Mario Iorgulescu era coerent imediat după accident și că le-a transmis pe dinafară numărul de telefon al tatălui său, Gino Iorgulescu.

Cei 3 au afirmat că Mario „nu părea a fi sub influența drogurilor sau băuturilor alcoolice” și că acesta i-a întrebat în repetate rânduri dacă a omorât pe cineva și dacă mașina lui a pățit ceva.

Mario Iorgulescu, aflat în continuare în Italia, nu a fost prezent nici astăzi în sala de judecată. El a fost reprezentat astăzi de doi avocați, Florin Durgheu și Florin Mircea.

Reperele cazului Mario Iorgulesu

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Citește și: 

Vasile Dîncu a demisionat din Guvern! Fostul șef al MApN, legături puternice cu CSA Steaua, FRF și CFR Cluj

România, pe locul 2 în lume la numărul de culturiști suspendați pentru dopaj » Agenția Mondială a intervenit, președintele Federației Române se disculpă: „Facem teste peste teste. Câte? Câte trebuie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alexsandu6
alexsandu6  •  24 Octombrie 2022, 20:19

Cu suspedare nu poate sa ii dea ca mai are o condamnare cu executare ne efectuata e recidivist

paolo11
paolo11  •  24 Octombrie 2022, 18:47

Bataie de joc...

Sarcastique
Sarcastique  •  24 Octombrie 2022, 18:39
Postat de boris15 pe 24 Octombrie 2022, 16:45

Păcat de tinerețea șoferului nevinovat și de faptul că doi copii cresc fără tată din cauza unui puști răzgâiat care, probabil, "va scăpa" cu o pedeapsă strigătoare la cer.

care pedeapsa ? probabil i se vor plati despagubiri si i se vor cere scuze pt acuze .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează