FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a vorbit în presa din Italia despre Super Liga Europei: „Ne-am simțit umiliți, excluși!”

Mario Nicolae
Mario Nicolae

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 10:21 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 10:42

Mario Nicolae, managerul general al lui Dinamo, a vorbit cu presa din Italia despre apariția Super Ligii Europei, competiția pe care bogații fotbalului european și-ar fi dorit să o lanseze în lunile următoare. 

Oficialul dinamovist s-a folosit de cunoștințele sale externe pentru a discuta cu presa din Italia, care îl prezintă drept un „tânăr ambițios de 35 de ani venit la Dinamo pentru a repara prezentul și viitorul clubului în cel mai bun mod posibil”. Marius Nicolae condamnă proiectul marilor cluburi, destrămat între timp.

Mario Nicolae: „Super Liga Europei ar fi fost un dezastru pentru toată lumea”

„Este bine că s-a terminat această Super Ligă, dacă s-ar fi întâmplat cu adevărat, ar fi început ceva greșit. Suntem în preajma Campionatului European, aproape de o Cupă Mondială și, din cauza sancțiunilor pe care au amenințat că le vor da instituțiile, poate nu ar fi fost jucători la echipele naționale, un dezastru pentru toată lumea, nu doar pentru ei”, spune managerul dinamovist, în dialogul cu presa din Italia. 

Mario Nicolae: „Ne-am simțit umiliți, excluși!”

Ne-am simțit umilți, excluși. În ultimii ani, diferențele dintre săraci și bogați au crescut și în fotbal. Suntem o națiune mică, dar cu tradiție și nu suntem lăsați nici măcar să visăm. Cine are banii se gândește doar la cine are banii, 80% din fotbal are probleme concrete: acum au creat Conference League, care este pur și simplu vechiul Intertoto. 

Dacă vorbim despre România, suntem bucuroși de această competiție: deja e greu să mergem în Europa League, deci este o veste pozitivă”, a declarat Mario Nicolae pentru Tutto Mercato Web, citat de ProSport.

Gigi Becali: „FCSB a fost invitată în Super Ligă”

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că gruparea roș-albastră a fost în atenția marilor cluburi din Europa în urmă cu 15 ani, când s-ar fi discutat despre crearea unei astfel de ligi cu echipele care au cel puțin o Ligă a Campionilor în palmares.

„Se va numi Super League, aşa era vorba atunci, când ne-au contactat şi pe noi, voiau să facă o superligă cu toate echipele care au câştigat o dată Cupa Campionilor şi ne-au invitat şi pe noi în urmă cu 15 ani, cam aşa, însă proiectul a murit”, a declarat latifundiarul, la Pro X. 

VIDEO Ionel Dănciulescu a vândut bilete la stadionul din Ștefan cel Mare: „Ar trebui să ne concentrăm pe fapte, Dinamo nu moare!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

Sfatul unui mare dinamovist pentru jucătorii lui Dinamo: „Să intre pe teren cu furie, să aibă ochii roșii!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
983346161814139
Mihai Tulica  •  22 Aprilie 2021, 15:48

E poza unui *** sau asta chiar reprezinta Dinamo ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  22 Aprilie 2021, 15:24
Postat de goggu.mecanicul pe 22 Aprilie 2021, 14:40

da tu cine esti mah ***a, un clonat *** din berceni, hai zzzzt la vale ca in padurea aia din poza de la avatar te fugarea ursu, ***

*** cotetzul ligii a 2 a.....miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Aprilie 2021, 14:40
Postat de Catalin Tutuman pe 22 Aprilie 2021, 12:19

cu ce sa te simti tu umilit bai necajitule...voi nu aveti bani de mic dejun si stati cu cutia milei atarnata la gat si sanchi...sunteti umiliti??!!!...pai voi de 20 de ani nu mai sunteti nimeni nu ca ati fost dar mai stergeati praful si voi putin in europa...sunteti nimeni stai linistit cand e vorba de fotbal...nimeni nu va stie.

da tu cine esti mah ***a, un clonat *** din berceni, hai zzzzt la vale ca in padurea aia din poza de la avatar te fugarea ursu, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează