FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1

Marius Croitoru a izbucnit după egalul de la Giurgiu: „Plătim cu toții pentru greșeala unui jucător, o secundă îți năruie tot”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 19:37 / Actualizat joi, 18 martie 2021 19:57

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a comentat remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1. 

Croitoru a criticat lipsa de concentrare a elevilor săi în faza golului egalizator, înscris de Mattia Montini la capătul unui corner. Într-o luptă așa strânsă pentru play-off, antrenorul moldovenilor spune că fiecare moment este crucial și poate schimba viața celor implicați. 

Marius Croitoru: „O secundă din viață îți poate nărui tot!”

„Sunt situații și situații, meciuri și meciuri, astăzi am încercat să jucăm. Dar când intri într-o criză de rezultate ai parte de astfel de momente, din păcate. Nu înțeleg de unde această teamă, sigur e din cauza faptului că nu am câștigat ultimele meciuri. Când ești conștient că poți pierde tot, ești mai temător.

Faza golului era ușor de judecat, Montini dă cu capul dintre patru jucători, ce pot să spun? Cine era în marcaj cu el nu s-a achitat de sarcini. Din păcate, plătim cu toții pentru greșeala unui singur jucător. De asta trebuie să înțeleagă că trebuie să fie mult mai responsabili, sunt momente care îți pot decide viața și viitorul. Nu știu câți jucători au ocazia să fie doi ani la rând în play-off, muncești o viață ca să poți avea astfel de reușite și o secundă sau un minut din viața ta îți pot nărui tot. 

Sunt momente în care trebuie să fii mult mai responsabil, mai ales la faze fixe, cel mai ușor lucru de făcut. Minge statică, nu ești în mișcare, nu trebuie să controlezi două puncte. Din păcate, atât s-a putut în seara asta. Ne rămân două jocuri în care ne jucăm prezența în play-off. Îmi doresc să rămân în play-off indiferent de rezultate. Deocamdată suntem la mâna noastră, nu am putut să fim deja calificați, mai avem de suferit. Suferim, tensiunea și presiunea sunt mari”, a spus Croitoru la TV Telekom Sport.

Keyta este jucătorul nostru, atât timp cât clubul are nevoie de el, trebuie să răspundă pozitiv. Din păcate, astăzi nu a fost în cea mai bună formă, dar a făcut un efort considerabil. Mi-a plăcut jocul lui de echipă, dar a avut mai puține reușite personale - Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

FC Botoșani mai are de jucat cu Viitorul, pe teren propriu, și FC Voluntari, în deplasare.  

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj vine fără un om de bază la București! Edi Iordănescu pregătește o soluție-surpriză

VAR în Liga 1! FRF și LPF au bătut palma: câți bani costă + când va putea fi folosit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  19 Martie 2021, 11:57

Antrenorul *** de la Botosani nu zice nimic despre penaltiul neacordat celor de la ASTRA.Desi nu au jucat nimic la Giurgiu si au dat un gol norocos stand apoi cu autobaza in propriul teren marele "antrenor" de *** este tot cu nasul pe sus.Sper sa nu prinda play-offul ca iar vor da meciurile catre oierul sef.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  19 Martie 2021, 07:30

Când te-a bătut fcsb-ul acasă ,nu ai fost deloc supărat,chiar zîmbeai .Vrei,acum să te califici în play of,ca să le dai din nou meciul fcsb-iștilor???!!!!!

dobrescum204
dobrescum204  •  18 Martie 2021, 21:32

"*** din Botoşani"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează