FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC BOTOȘANI 2-2

VIDEO + FOTO Scene incredibile la Sf. Gheorghe! Marius Croitoru a făcut o criză de nervi după fluierul final: „Nu eşti antrenor dacă nu iei gol în minutul 94, nu?”

FC Botoșani și Sepsi au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 12 din Liga 1. Covăsnenii au egalat la ultima fază, provocându-i o criză de nervi lui Marius Croitoru (40 de ani). +5   FOTO
FC Botoșani și Sepsi au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 12 din Liga 1. Covăsnenii au egalat la ultima fază, provocându-i o criză de nervi lui Marius Croitoru (40 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 16:29 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 17:56

FC Botoșani și Sepsi au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 12 din Liga 1. Covăsnenii au egalat la ultima fază, provocându-i o criză de nervi lui Marius Croitoru (40 de ani). 

La ultima acțiune a partidei, Radoslav Dimitrov s-a trezit cu mingea la picior în preajma porții lui Pap. A profitat de o gafă în lanț. Chindriș a fost ultima verigă, nereușind să respingă o centrare simplă. Fundașul bulgar a șutat puternic, iar portarul moldovenilor a respins în propria poartă, printr-un procedeu ciudat, cu o singură mână. 

Marius Croitoru, nervos după Sepsi - Botoșani

Marius Croitoru nu a suportat semieșecul. Camerele l-au surprins lovind gazonul cu pumnii timp de câteva secunde, apoi tâșnind către elevii săi, reproșându-le modul în care au tratat faza. Antrenorul celor de la FC Botoșani rămăsese între timp doar în tricou. Bluza a fost aruncată pe teren. 

+1 FOTO

Nu eşti antrenor dacă nu iei gol în minutul 94, nu? Să înţeleg. Asta este! Nu avem ce face! Am avut meciul în mână, am pierdut două puncte importante din punctul meu de vedere. 

Cum să nu fiu supărat, când mai erau 30 de secunde şi tu trebuia să ţii mingea? Joacă minge lungă, te reaşezi, se termină meciul, pleci cu 3 puncte acasă. 

Problema e că am avut 3-4 jucători care puteau să rezolve faza. Din păcate, toate deciziile luate în acele 3-4 secunde au fost împotriva mea. Împotriva noastră. Degeaba am avut o apărare bine organizată, degeaba am marcat două goluri în deplasare pe terenul lui Sepsi, dacă plec cu un punct. 

Probabil trebuie să dăm 7 goluri ca să plec cu 3 puncte. Nu aş vrea să găsesc vinovaţi, pentru că vinovaţi suntem cu toţii. Aşa mi-e uşor să zic unul sau altul e vinovat. Dar probabil în momentele alea au avut mai mulţi posibilitatea să rezolve meciul. 

Eu nu sunt mulţumit de punctele pe care le-am adunat în campionat. Eu consider că azi am pierdut două puncte mari
Marius Croitoru, la TV Telekom Sport

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Craiova a prins frică de Gaz Metan. 3 motive pentru care chiar are de ce să se teamă

EXCLUSIV Victoria lui Dinamo cu FC Argeș, contestată: „E grav, facem memoriu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  06 Decembrie 2020, 11:27

Lanoi avem alt temperament.E ca si cum ti-ai gasi casa golita de hoti

venghreo
venghreo  •  05 Decembrie 2020, 20:59

este incredibil cate puncte le-a mancat chindris ala. cum bah sa nu accepti urgent 400 de mii de euro de la Steaua din liga 1 pentru harut cand chindris pentru care ai vrut un milion nu mai joaca nimic de un an. ce tzeapa isi lua Steaua din liga 1 cu chindris.

pigforever2
pigforever2  •  05 Decembrie 2020, 19:38

Dupa meciul asta o sa ceara Iftimie ala 3 milioane pe Chindris. Cica Real si Barca se bat pentru fundas

Vezi toate comentariile (15)
Comentează