FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VOLUNTARI 1-1

Istvan Kovacs l-a enervat pe Marius Croitoru, în Botoșani - Voluntari: „Al patrulea arbitru se aude clar cum îi spune”

Marius Croitoru (40 de ani) l-a criticat pe Istvan Kovacs, pentru modul în care a condus partida dintre FC Botoșani și FC Voluntari, scor 1-1. +19   FOTO
Marius Croitoru (40 de ani) l-a criticat pe Istvan Kovacs, pentru modul în care a condus partida dintre FC Botoșani și FC Voluntari, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 19:48 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 20:32

Marius Croitoru (40 de ani) l-a criticat pe Istvan Kovacs, pentru modul în care a condus partida dintre FC Botoșani și FC Voluntari, scor 1-1. 

AICI, totul despre Botoșani - Voluntari 1-1!

În primul minut al prelungirilor, Sekou Camara a căzut în urma unui duel cu George Buliga. Reluările TV nu au demonstrat clar dacă există un contact la nivelul picioarelor. Marius Croitoru e sigur însă că Istvan Kovacs ar fi trebuit să dicteze lovitură de pedeapsă. 

Marius Croitoru, atac la arbitraj, după Botoșani - Voluntari 1-1

„E dureros, pentru că în continuare nu pot să sparg gheaţa şi să câştig acasă. Iar am avut meciul în mână, din păcate iar iau eurogol, după care mai vin şi aceşti domni care au pâinica şi cuţitul în mână şi o împart cum vor ei. 

Am avut penalty clar, nu l-au dat şi nu înţeleg de ce. Al patrulea arbitru se aude clar cum spune «fault, fault». Dar nu dă fault. Când al patrulea arbitru spune «dă-i galben lui Croitoru», vine şi îi dă! Sunt lucruri care... în fine, să fie sănătoşi!”, a declarat Marius Croitoru, conform TV Telekom Sport. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Ce fotbalist a pierdut Hagi! » Transfermarkt a decretat: el e jucătorul momentului în Liga 1! Cotă mărită cu 250% pentru omul izgonit de la Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
andy_2008
andy_2008  •  21 Decembrie 2020, 07:13

Kovacs asta e si slab ,ca arbitru, si subordonat Cfr ului. Daca in 7 meciuri greseste numai impotriva unei echipe inseamna ca e ceva rau cu el.

andrei.f
andrei.f  •  21 Decembrie 2020, 06:01

Oare cât o să mai arbitreze fluierășul de casă al cfr ? Arbitrul căuceau a primit numai o etapă după ce a făcut praf cfr-fcsb, scandalos !

alenb
alenb  •  20 Decembrie 2020, 21:46
Postat de Nicolae Tudosie pe 20 Decembrie 2020, 21:17

Al patrulea arbitru nu e la 50 de metri de faza? nu sunt cel putin doi arbitri mai aproape? ce vede ala?

Si de cand rolul celui de-al 4 lea arbitru este sa-l ajute pe central la faze? Eu stiam ca se ocupa de schimbari si de supravegheat bancile echipelor, doar tusierii il ajuta pe central, de aia se numesc “asistenti”.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează