FOTBAL  »  LIGA 1  »  BOTOȘANI - CHINDIA 0-0

Marius Croitoru, nervos după Botoșani - Chindia 0-0: „Nu-mi insultați inteligența!”

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a plâns de arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Călin, după remiza 0-0 cu Chindia Târgoviște. +36   FOTO
Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a plâns de arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Călin, după remiza 0-0 cu Chindia Târgoviște.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 21:14 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 21:21

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a plâns de arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Călin, după remiza 0-0 cu Chindia Târgoviște. 

În minutul 46, moldovenii au cerut penalty, după ce șutul lui Tîrcoveanu îl lovește în mână pe Suciu. Înainte însă, Sila îl faultează pe Dulca. Marius Croitoru nu a fost însă convins de acest lucru.

Marius Croitoru, nervos după Botoșani - Chindia 0-0 

„Am încercat, n-am reuşit să dăm gol. Se întâmplă şi astfel de meciuri. În meciul cu Craiova, penalty, nu-l dă, cu Clinceni îmi dă jucătorul afară, nu merita să fie dat atunci. Cascini era la horă, bagă mingea în poartă cu mâna şi nu vede nimeni. 

Acum, penalty clar, la fel. Mâna a fost despărţită de corp. Îl loveşte în mână şi nu dă penalty. Să vă spun ceva. Are mâna despărţită de corp, faceţi zoom. Are mâna despărţită de corp înainte să-l lovească mingea. A fost fault în atac, da, înainte. Dar să dea fault, dacă a fost fault. 100% e penalty. Are mâna desprinsă. 

Vă rog eu să nu-mi insultaţi inteligenţa sau vederea. Dintre două, una. Am spus că e fault în atac, dar mai departe nu trebuie să spuneţi că-l atinge mingea în corp”, a spus Marius Croitoru, la Telekom Sport. 

Verdictul lui Crăciunescu: Botoșani se plânge degeaba!

Marius Croitoru, nervos după Botoșani - Chindia 0-0: „Nu-mi insultați inteligența!”
Momentul în care Sila îl lovește cu brațul pe Dulca

Verdictul lui Ion Crăciunescu, prezent în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1: „Este fault clar înainte, care nu e acordat. Mâna e într-o poziție nefirească, poate fi dat penalty, deși mâna nu e așa depărtată de corp. E o fază grea, discutabilă. Dar e fault înainte!”.

Acuzații grave în Liga 1: „Au dat comanda să ne oprească! Nu mai merge așa!” » Verdictul specialistului
FC Botoșani - Chindia 0-0
Acuzații grave în Liga 1: „Au dat comanda să ne oprească! Nu mai merge așa!” » Verdictul specialistului

VIDEO Marius Croitoru despre relația cu Valeriu Iftime: „Am avut o discuție cu el... Totul până la familie!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Emil Săndoi, după Botoșani - Chindia 0-0: „Mie mi se poate întâmpla asta”

FOTO Mihai Stoica și Ion Crăciunescu, „confruntare” pe fazele de arbitraj din FCSB - CS Mioveni! Cine a fost de fapt dezavantajată și unde s-au contrazis

Playtech: BOMBĂ! Iubita lui Reghecampf a trecut la atac. Lovitură de proporții pentru Anamaria Prodan! E HALUCINANT!


Comentarii (1)
edy089
edy089  •  18 Octombrie 2021, 22:37

Are dreptate Croitoru, daca nu dai fault inseamna ca faza continua si atunci da penalty. Logica lui Craciunescu unde e? Ca nu avem VAR care sa intoarca faza si 20 secunde in urma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează