FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB

Croitoru, ofensivă totală înaintea duelului cu FCSB: „Jucătorii mei ar trebui să își amintească asta”

Partida dintre FC Botoșani și FCSB are o miză specială pentru Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul clubului moldovean.
Partida dintre FC Botoșani și FCSB are o miză specială pentru Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul clubului moldovean.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 16:24 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 17:41

Partida dintre FC Botoșani și FCSB are o miză specială pentru Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul clubului moldovean. 

  • FC Botoșani - FCSB e joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro.

FC Botoșani are un palmares dezastruos în meciurile directe cu FCSB. A câștigat o singură dispută directă din momentul promovării în Liga 1, iar Marius Croitoru vrea să strice tradiția și să îndepărteze orice urmă de speculație. 

FC Botoșani - FCSB. Marius Croitoru iese la atac 

„Este o dorinţă mare de victorie ca de fiecare dată, dar cu un plus pentru că aş vrea să scăpăm odată de această problemă pe care o au mulţi, cum că noi suntem echipa FCSB-ului şi le dăm meciurile. De asta îmi doresc enorm de mult să câştigăm şi să punem capăt acestor speculaţii. Pur speculaţii, pentru că nu au nici măcar un sâmbure de adevăr.

Jucătorii mei ar trebui să îşi aducă aminte ce au scris ziarele după meciul cu FCSB de la Giurgiu. Iar asta ar trebui să-i motiveze la maximum. Aşa ceva nu ar trebui să se mai repete pentru că se aruncă noroi în munca lor. Aşa că trebuie să dea totul, absolut totul pentru fiecare metru de teren. Va fi totul pe atac pentru că vreau să câştig.”, a spus Marius Croitoru, într-o conferință de presă.

Cu siguranţă cei de la FCSB nu mai pot fi aceiaşi fără Florin Tănase. El este golgheterul la zi al Ligii 1, are 22 de goluri marcate, ceea ce înseamnă foarte mult. Şi atunci se va resimţi, va fi o pierdere.
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

VIDEO Marius Croitoru despre viitorul său la Botoșani: „Când m-a pus antrenor, domnul Iftime și-a asumat un mare risc”

Citește și alte știri despre Botoșani - FCSB:

FCSB, decimată înaintea deplasării de la Botoșani: „Am pierdut chiar 3 jucători în meciul cu CFR”

EXCLUSIV „E momentul ca Tănase să plece!” » FCSB are înlocuitor: „Un fotbalist de națională, încântător”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
magic4ever
magic4ever  •  06 Mai 2021, 16:03

E clar daca joaca iar ofensiv si lasa spatii lui FCSB....nu auzi la Croitoru tinand cont de cate infrangeri au cu FCSB ca o sa joace defensiv sa scoata macar un egal,el zice mereu cand intalneste pe FCSB ca vrea sa joace ofensiv si lasa spatii exact pe placul FCSB-ului....o sa fie omenie 100%...rezolva iar Pap meciul sau face vreun fundas un penalty sa fie sigura victoria lui FCSB?

jabs
jabs  •  06 Mai 2021, 09:48
Postat de ciprianbirtea pe 05 Mai 2021, 23:43

Croitoru a venit la FCSB după dubiosul Vaslui 0-4 FCSB în urma căruia FCSB a luat titlul.

Bine ca nu a venit dupa meciul trantit de Bilica, pierdut de U Cluj contra cfr...iti mai amintesti ??????????

485809194904413
Costel Tudor  •  06 Mai 2021, 08:19

Sunt fan Croitoru , dar îl rog mai putina “gargara” și mai multe fapte ! Sunt convins ca NU Croitoru ii retine pe fotbaliștii lui sa joace la adevarata valoare , dar NU același lucru pot spune despre PATRONUL de la Botoșani !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează