FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI

Marius Croitoru, declarații tari înaintea debutului în play-off: „Din balon am ajuns în play-off! Se găsesc doi să comenteze cu FCSB”

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, este pregătit pentru debutul din play-off. Primul meci este în deplasare, cu FCSB.
Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, este pregătit pentru debutul din play-off. Primul meci este în deplasare, cu FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 22:39 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 23:16

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, este pregătit pentru debutul din play-off. Primul meci este în deplasare, cu FCSB. 

  • FCSB - FC Botoșani e programat duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro

Marius Croitoru spune că formația pe care o antrenează nu se va baricada în fața niciunui adversar din play-off și că principalul obiectiv al Botoșaniului este să puncteze la impresia artistică. 

Marius Croitoru așteaptă duelul FCSB - FC Botoșani

„Şi anul trecut am început cu FCSB, dar nu erau în poziţia de acum. Dar ca prim meci în play-off tot cu ei am jucat şi am făcut-o destul de bine. Mi-aş dori din tot sufletul să se repete rezultatul de anul trecut, acel 2-2. Nici ei nu mai sunt ce au fost anul trecut şi nici noi, din păcate, pentru că de la acel meci s-au pierdut anumiţi jucători şi erau cei mai buni pe poziţiile lor. 

Vom ataca în meciul cu FCSB, pentru că altceva nu avem ce face, dacă vrei să învingi, asta trebuie să faci. Scopul nostru este să intrăm în play-off şi să jucăm fotbal. Ăsta este singurul obiectiv al nostru. Indiferent de rezultat se vor găsi unul sau doi care să vorbească. Nu avem cum să ne comparăm cu celelalte echipe din play-off, pentru că toate s-au întărit şi noi am pierdut 5 titulari”, a declarat Marius Croitoru, într-o conferință de presă. 

FC Botoșani, al doilea sezon consecutiv în play-off

Marius Croitoru își laudă elevii, pentru modul în care au făcut față obstacolelor din prima parte a sezonului.

„M-a consumat mult acest sezon regulat. Două luni şi jumătate FC Botoşani s-a antrenat numai în balon, din balon am ajuns în play-off. De aceea spun că băieţii sunt de admirat. Eu personal le-am mulţumit, sunt mândru de ei, le mulţumesc zi de zi pentru că merită, au făcut sacrificii imense. Nu pot să îmi dau seama cum jucători de calibrul lor se pot antrena în balon în curtea şcolii, pe un teren de 20 pe 40 de metri şi să te baţi de la egal la egal cu celelalte echipe din play-off”, a mai spus Croitoru. 

Play-off-ul este împărţit în două, şi din punct de vedere valoric, şi al punctelor, pentru că primele trei sunt apropiate şi sunt îndreptăţite să lupte pentru titlu, iar următoarele trei pentru acel loc 4. Locul 4 este cel mai aproape şi este realizabil, suntem aproape de locul patru, este un loc pe care îl putem obţine
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

1 victorieare FC Botoșani în cele 19 înfruntări directe cu FCSB

Clasament play-off Liga 1:

VIDEO Toni Petrea, după eșecul din Supercupă: „Ne-a consumat foarte mult”

Citește și alte știri despre play-off-ul din Liga 1: 

Toni Petrea, ieșire necaracteristică: „Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului. Meciul viitor bag 2 fundași stânga în dreapta”

Octavian Șovre, la prima delegare după „episodul” autografelor » La ce meci a fost trimis

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
171064114439619
Adrian Ciopraga  •  17 Aprilie 2021, 14:12

FC BOT ESTE SATELITUL LUI FC FCSB. PIFTIE. ESTE *** CIOBANULUI. SCOR PROBABIL: FCSB - FC BOT 3-0.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2552785718309698
Cindea Nadina  •  16 Aprilie 2021, 23:17

Nu mai bine joci direct cu rezervele? Cine naiba crezi ca te mai crede? Așa, o sa aveți jucătorii odihniți pentru jocurile cu CFR...

danny_l
danny_l  •  16 Aprilie 2021, 08:32

E comic rău Croitoru ăsta,auzi cică să puncteze la impresia artistică,asta-i tare de tot,as da un pronostic ptr cei ce joacă la pariuri,3-0 ptr FCSB la pauză, final 4-1,nu o să dezamăgească pe nea Jiji acum, că doar e partenerul de afaceri a oierului,da ,play-offul ăsta e urat mirositor,mare prostie cu invenția asta,cel mai bine e:cine termină primul campionatul regulat e campioană,ce mai atâta tura-vura.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează