FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - BOTOȘANI 1-0

Marius Croitoru a dezvăluit salariile de la Botoșani: „N-aș vrea ca celelalte cluburi să își bage unghia în gât”

Marius Croitoru (40 de ani) este mulțumit de rezultatele lui FC Botoșani din acest sezon. Antrenorul moldovenilor se plânge însă de plecările constante de la echipă. +43   FOTO
Marius Croitoru (40 de ani) este mulțumit de rezultatele lui FC Botoșani din acest sezon. Antrenorul moldovenilor se plânge însă de plecările constante de la echipă.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 19:37 / Actualizat joi, 27 mai 2021 19:55

Marius Croitoru (40 de ani) este mulțumit de rezultatele lui FC Botoșani din acest sezon. Antrenorul moldovenilor se plânge însă de plecările constante de la echipă. 

„Sunt mândru de băieți, au terminat încă un an în play-off, cu mine antrenor. Pe moment sunt supărat că am luat bătaie cu un gol în minutul 90. Noi am pierdut 7-8 fotbaliști importanți pe parcursul campionatului.  

Anul trecut am terminat pe 4, anul acesta nu s-a putut. Noi am fost singurii care am pierdut jucători, pe Dugandžić, Ofosu, Keyta, Haruț, Cîmpanu... De unde să îi mai găsesc? E posibil să mai pierdem. 

În primul an i-am pierdut pe Golofca, Soiledis, Miron. Dacă aș găsi fotbaliști peste noapte, ar fi fantastic. Credeți-mă, am nopți când adorm la 4 noaptea, uitându-mă la câte 50 de fotbaliști, unii pe care alții îi ratează”, a spus Croitoru, la Telekom Sport.

Croitoru, despre salariile de la Botoșani

„Mi-e greu să vorbesc de salarii. Aș vrea să vă spun, dar n-aș vrea ca celelalte cluburi să își bage unghia în gât. Media salarială e 2.000-3.000 de euro. 

În schimb, compensăm cu seriozitate, cu unitate de grup, cu seriozitate maximă din partea patronilor. Banii pe care trebuie să îi luăm, îi luăm mereu la timp. Va fi incredibil de greu anul viitor”, a dezvăluit Croitoru. 

VIDEO Marius Croitoru despre viitorul său la Botoșani: „Când m-a pus antrenor, domnul Iftime și-a asumat un mare risc”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Gigi Becali a pus ochii pe doi fotbaliști de la Sepsi! GSP a aflat suma cerută de covăsneni Gigi Becali, finanțator FCSB

Emoții la Craiova și echipa națională! Nicușor Bancu este suspect de ruptură de ligamente » Când va primi diagnosticul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
terente1
terente1  •  28 Mai 2021, 06:15

Saracie, de aia joaca in reluare meciurile cu CFR si FCSB. Restul echipelor sunt zgarcite, nu le dau banutzi desi botosanenii vin cu mana intinsa. Toate ca toate dar juniorul lui Croitoru ce legatura are cu fotbalul?

kuba
kuba  •  27 Mai 2021, 21:18
Postat de Catalin Amariei pe 27 Mai 2021, 21:08

De ce om mic ???....pentru ca nu-l ,,haleste"fiul lui ?

Pentru ca este parte a cooperativei gigiste.

dora
dora  •  27 Mai 2021, 21:11

La Botosani se castiga mai putin decat la multe echipe din Liga a 2 -a !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close