FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 0-2

VIDEO+FOTO „Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?

Momentul inedit cu Marius Croitoru și soția Ramona
Momentul inedit cu Marius Croitoru și soția Ramona

Articol de - Publicat sambata, 13 august 2022 05:59 / Actualizat sambata, 13 august 2022 15:05

Ce nu s-a văzut la TV în confruntarea FC Argeș - FCU Craiova 0-2: o întâlnire inedită între Marius Croitoru și soția Ramona, ieșirea lui Nicolae Dică la „vânătoare” de transferuri, dar și o primă izbucnire la adresa conducerii piteștenilor în acest sezon.

Mai jos, 3 momente surprinse de reporterul GSP.ro prezent aseară pe demodata arenă din Trivale.

1. Croitoru, „băgat în ședință” de soția Ramona

După ce a întors toate privirile la derby-ul Craiovelor de pe “Oblemenco”, Ramona Croitoru, soția antrenorului de la FCU Craiova, n-a ratat șansa de a fi aproape de soțul său nici la meciul de la Pitești cu FC Argeș.

Îmbrăcată într-un hanorac al celebrei firme Balenciaga, partenera lui Croitoru a urmărit partida din zona tribunei 0, pentru ca după fluierul final să coboare în apropierea băncilor de rezerve, unde tehnicianul lui FCU se înteținea cu spectatorii și copiii de mingi care veniseră să-l salute.

La un moment dat, Ramona l-a chemat deoparte pe soțul său, l-a sărutat pe obraz, prin gard, nu înainte de a-i reproșa ceva pe un ton amical. Ușor surprins de cele auzite, Croitoru a venit imediat cu răspunsul: „Niciodată în viața mea! Hai, mă, mamă, am fost cu ei acolo, ce-ai?”.

2. Pentru cine a venit Dică la Pitești?

La 24 de ore după ce FCSB obținea calificarea în play- off-ul Conference League, Nicolae Dică a ieșit în „teritoriu”, mergând să-și vadă fosta echipă, pe FC Argeș, în duelul din Trivale cu FCU Craiova. 

De fapt, a fost, mai degrabă, prilejul perfect pentru a urmări la treabă trei dintre noile sau vechile ținte ale roș-albaștrilor, Andrea Compagno, Ișfan și Turda

Dacă italianul a înscris o „dublă”, confirmând forma excelentă din ultimele etape, Alexandru Ișfan a făcut cel mai slab meci al sezonului, în timp ce stoperul Grigore Turda a ieșit accidentat, șchiopătând, cu 10 minute înainte de pauză.

Dică a urmărit meciul de lângă Viorel Tudose, sponsorul principal al piteștenilor, și Jean Vlădoiu, președintele grupării alb-violete. La meci și-a făcut apariția și Jerry Gane, secundul lui Edi Iordănescu de la prima reprezentativă.

„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?
Nicolae Dică a urmărit meciul de lângă Viorel Tudose, sponsorul lui FC Argeș / FOTO: Remus Dinu (GSP.ro)

Cu 10 minute înainte de final, Dică a fost reperat de câțiva dintre spectatorii care începuseră deja să părăsească stadionul, exasperați de jocul modest al lui FC Argeș. Unul dintre ei s-a oprit și a strigat în direcția antrenorului: „Dicanio, du-o pe Steaua în grupe!”

Scandări xenofobe ale ultrașilor olteni la meciul cu FC Argeș » Istvan Kovacs, victima unor versuri scandaloase
FC Argeș - FCU Craiova
Scandări xenofobe ale ultrașilor olteni la meciul cu FC Argeș » Istvan Kovacs, victima unor versuri scandaloase

3. S-a rupt lanțul de prietenie la FC Argeș: jucătorii, Prepeliță și Gentea, contestați de fani

Cu trei înfrângeri în primele cinci etape, armonia de la FC Argeș pare să fi ajuns mai repede decât s-ar fi crezut la final. Iar eșecul cu FCU Craiova, al doilea la rând în Liga 1, după cel cu Rapid, a scos la suprafață vechile nemulțumiri ale spectatorilor legate de jocul echipei.

Prestația dezamăgitoare din meciul contra Craiovei a produs murmure de dezaprobare prin tribune, din zona tribunei I cerându-se în mai multe rânduri demisia lui Prepeliță.

Fotbaliștii alb-violeților, care la final n-au mers să-și salute galeriile împrăștiate prin Peluza Nord, au fost și ei ținta fanilor de la T0 și T1, iar de sudalme n-au scăpat nici oamenii din conducere, în special cei legați de club prin filiera Primăriei.

La câteva minute după ultimul fluier, Un suporter extrem de vocal s-a îndreptat amenințător către tribuna oficială. Cel mai probabil, destinatarul mesajului său a fost primarul Gentea: „Ați adus 15 jucători, ați spus că garantați pentru ei, dar garantați pe banii noștri, ai contribuabililor! Plecați”, a strigat respectivul suporter.

„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?
Al treilea eșec în cinci meciuri i-a înfuriat pe fanii alb-violeți

Citește și alte știri din Liga 1

Mititelu a fost on fire la Pitești! Ironii pentru Becali, după oferta făcută pentru Compagno: „Probabil mă confundă cu Iftime”

Fotbalistul care l-a dat gata pe Marius Croitoru: „Cum să îl cataloghez? E el prea bun sau restul prea slabi?”+ Prepeliță anunță „revoluție” la Pitești

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
mordi
mordi  •  14 August 2022, 03:10

dica e dicanio? DI CANIO cand avea pojar sau ce?

talpaiadului
talpaiadului  •  13 August 2022, 17:48
Postat de popescudzn pe 13 August 2022, 13:05

Asa a spus mereu despre FCU. Oricum nu imi plac Bauza ( se accidenteaza mereu cand prinde 3 meciuri bune ) sau Compagno. Adica Rata este peste Bauza la orice ora. Nu spun, argentinianul iti ia privirea dar pentru jocul Stelei ( FCSB ) Rata este mai util

De acord ca Bauza este fragil si cam ineficient, insa nu-l poti compara cu Rata, sunt fotbalisti total diferiti. Oricum, ai dreptate si cand spui ca Bauza nu ar trebui transferat la FCSB, ar fi un lucru rau pentru toata lumea, si pentru FCSB si pentru Bauza si pentru FCU. Bauza e util la FCU, unde beneficiaza de increderea patronului, a antrenorului si a coechipierilor, iar el, la randul lui, da incredere echipei. La FCSB ar fi trecut pe linie moarta dupa primele jocuri nereusite, sa ne aducem aminte de Budescu, iar Bauza este per total sub Budescu.

legio.sud
legio.sud  •  13 August 2022, 13:54
Postat de popescudzn pe 13 August 2022, 13:05

Asa a spus mereu despre FCU. Oricum nu imi plac Bauza ( se accidenteaza mereu cand prinde 3 meciuri bune ) sau Compagno. Adica Rata este peste Bauza la orice ora. Nu spun, argentinianul iti ia privirea dar pentru jocul Stelei ( FCSB ) Rata este mai util

Corecte evaluarea , cam fragil argentinianul artistic da bine dar eficient mai puțin !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează