FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - ARGEȘ 0-1

Marius Croitoru și-a luat tare jucătorii de la primul meci: „Eu nu am nevoie de așa ceva! Drumurile noastre se vor despărți”

FOTO: Alexandra Fechete +19   FOTO
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 20:31 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 20:58

FC Argeș, la debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică, s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0. În ciuda victoriei, Marius Croitoru (42 de ani) și-a avertizat jucătorii că nu pot continua cu aceeași atitudine. 

Marius Croitoru a câștigat primul pe banca lui FC Argeș, dar are multe motive de nemulțumire. A dat de înțeles că lotul va suferi modificări importante în următoarea perioadă de mercato. 

Au cerut demisia antrenorului și i-au băgat pe jucători în ședință chiar pe teren! Momente tensionate după UTA - FC Argeș
UTA - Argeș 0-1
Au cerut demisia antrenorului și i-au băgat pe jucători în ședință chiar pe teren! Momente tensionate după UTA - FC Argeș

Marius Croitoru, avertisment după UTA - FC Argeș 0-1

„Eu un debut perfect din punct de vedere al rezultatului, într-un moment oportun. Dar au fost probleme mari, e clar. Nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar am timp să remediez. Le-am explicat clar după meci.

Din păcate pentru unii, dacă vor avea aceeași atitudine, drumul nostru se va despărți. Eu am nevoie de jucători care dau totul la antrenamente și totul din primul până în ultimul minut al meciurilor.

Sunt și astfel de partide, pe care le câștigi suferind. Importanța punctelor și momentul este important. Dar nu putem emite pretenții cu un astfel de joc.

Nici nu ai ce obiectiv să îți propui, doar play-off-ul. Ce să pui, evitarea retrogradării? Nu ai alte variante de a alege, doar play-off sau retrogradare. Câștigi două meciuri, ești sus. Le pierzi, ești la retrogradare. Performanța de anul trecut de obligă. E normal să îți dorești cel puțin același lucru”, a spus Marius Croitoru la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF » Vrea să-i amendeze și așteaptă acceptul Federației!

NEWS ALERT Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dandana
dandana  •  03 Noiembrie 2022, 08:35
Postat de ARCADIEzaporojanu pe 31 Octombrie 2022, 08:17

CINE E becali ASTA CA SA-I ASCULTAM PARERILE ???? E UN PUSCARIAS, UN INFRACTOR , UN ***.! ATAT ! MAI TREBUIE SPUS ALTCEVA ???

Lasă mă ca va mănâncă primarul banii degeaba. Cine este Becali? Este un om care-și investește proprii lui bani. Cine este FC Argeș? O echipa a primarului care toacă banii cetățenilor și se crede patron. Ce mare este prostia în România!

ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  31 Octombrie 2022, 08:17
Postat de dakesis pe 30 Octombrie 2022, 21:48

intai tre' sa treaca si pe la ZCSB, s ainvete sa fie sclav, si abia apoi se duce la camile

CINE E becali ASTA CA SA-I ASCULTAM PARERILE ???? E UN PUSCARIAS, UN INFRACTOR , UN ***.! ATAT ! MAI TREBUIE SPUS ALTCEVA ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

opinez
opinez  •  31 Octombrie 2022, 07:07

Are si el de adus niste jucatori. Pregateste terenul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează