FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL-DINAMO 1-1

Marius Niculae a luat primul "roşu" din carieră în 182 de partide jucate în Liga 1!

Marius Niculae, eliminat în premieră în Liga I
Marius Niculae, eliminat în premieră în Liga I

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 14:54

Istvan Kovacs i-a stricat un record de fair-play lui Marius Niculae. Atacantul de 30 de ani, care a bifat 182 de meciuri pentru Dinamo în campionat, în întreaga sa carieră, nu fusese niciodată eliminat în competiţia internă pînă la partida cu Oţelul (1-1).

În urma cartonaşului roşu acordat eronat de Kovacs, Niculae, golgeterul "cîinilor" cu 17 reuşite în acest sezon, nu va putea evolua duminică, împotriva Vasluiului! Roş-albii vor depune memoriu pentru a solicita doar o etapă de suspendare pentru "Săgeată" pentru ca acesta să fie apt cu Gaz Metan Mediaş, miercurea viitoare, în partida tur din semifinalele Cupei României.

"Există un precedent la Voiculeţ, care a fost eliminat aiurea în meciul direct contra noastră şi i s-a redus sancţiunea la doar o etapă de suspendare. Sperăm ca şi Marius să aibă parte de acelaşi tratament", au explicat şefii "cîinilor".

Marius Niculae nu stă la fel de bine la capitolul eliminări şi în celelalte competiţii, sezonul trecut primind direct "roşu" în minutul 58 al partidei tur cu Olimpia Bălţi, din Europa League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
telemea_de_oaie
telemea_de_oaie  •  22 Martie 2012, 18:39

e un exemplu de cum poate un distrus de arbitru sa calamiteze un spectacol sportiv, cum se anuntza meciul in prima sa parte. tot ce a urmat dupa a fost un antifotbal curat, romanesc.

flafy
flafy  •  22 Martie 2012, 18:15

pentri noi e ca si cum n-ar fi luat rosu!

canada24
canada24  •  22 Martie 2012, 17:39
Postat de catzulinho pe 22 Martie 2012, 17:31

Gandesti corect omule, iar eu sunt de aceiasi parere in legatura cu ultima parte a comentariului tau. Un rosu in 182 de partide, Istvan, mai ai tupeu sa comentezi la TV...straniu ! Va trebui sa treaca ani buni ca la sfarsitul unui campionat sa nu mai apara niciun fel de vorbe precum : a fost aranjat, hotie, etc.

nu este primul rosu luat de niculae......a mai luat cel putin unu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează