FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Marius Stan: "Steaua ne-a făcut o ofertă pentru Rîpă"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Preşedintele Oţelului dezvăluie că Steaua a înaintat o ofertă pentru internaţionalul de tineret Cornel Rîpă (20 de ani).

"Există o ofertă de la Steaua pentru Râpă şi ne vom întâlni pentru a discuta, deoarece ne interesează să-l vindem.

Pe postul său avem alţi doi jucători de aceeaşi valoare pe care-i ţinem blocaţi, plus că clubul nostru are nevoie de bani din transferuri pentru a supravieţui.

Suma de transfer încă n-a fost discutată, însă cert este faptul că vom rămâne cu procente dintr-un viitor transfer al fotbalistului", spus Marius Stan, potrivit site-ului oficial al clubului Oţelul Galaţi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
 •  04 Iunie 2010, 03:06
Postat de pe 01 Iunie 2010, 21:04

Sper sa nu plece de la Galati fara macar 800.000 Euro cash! Rapa este un jucator extraordinat, deja om de baza in echipa noastra.

Stai ma relaxx ca nu a mai dura mult . Deja sunteti istorie !

otelarul_123
otelarul_123  •  02 Iunie 2010, 00:20
Postat de sundancekid pe 01 Iunie 2010, 21:40

Mediocre cum sunt si in cea mai proasta clasari din ultimii 30 de anisi tot sunt inaintea otelului !!! In plua acum sau facut schimbari importante .

Invata sa scrii in primul rand ! Ai si tu dreptatea ta din pacate, sa speram ca de acum inainte lucrurile vor sta altfel ! FORZA OTELUL !

 •  01 Iunie 2010, 22:43

Terminati odata cu vanzarile de jucatori buni la echipele mari..cum incepeti sa faceti un pic de echipa cum ii vindeti...nu aveti pic de tactica in voi alte cluburi vand si ele da daca vrei din titulari te rup de bani....daca nu prea ai bani si umbli cu 5-6 sute de mii atunci hai luati rezerve ca va ajunge de banii astia...Rapa daca nu da Steaua 1,2-1,3mil pe el nici nu aveti dc sa il vindeti...bn asta daca nu cumva sunt in spate alte interese si pt public tre sa apara doar ca transfer

Vezi toate comentariile (13)
Comentează