FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Marius Șumudică, din nou despre Dan Petrescu: „Locuia prin Cluj când antrenam eu acolo. M-am întâlnit cu omul lui în hotel și mi-a căzut plasa cu tărâțe”

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 22:11 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 22:29

După acuzele lansate la adresa lui Dan Petrescu în podcastul GSP, „Profu' de sport”, Marius Șumudică a dat azi noi detalii despre perioada petrecută la CFR Cluj.

Actualul antrenor al lui Al Raed a pregătit-o pe CFR Cluj între iunie și august 2021, plecând cu scandal de la formația lui Nelu Varga. Acum, Șumi spune că Dan Petrescu era în Cluj când el o antrena pe CFR și că s-a întâlnit de mai multe ori cu Bogdan Mara, un apropiat al „Bursucului”, în hotelul în care locuia.

Se umple de bani! Am aflat salariul lui Dan Petrescu în Coreea de Sud
COREEA DE SUD
Se umple de bani! Am aflat salariul lui Dan Petrescu în Coreea de Sud

Marius Șumudică, noi acuze la adresa lui Dan Petrescu

„Când vrei să îți apropii grupul, iar grupul e rupt în două... Da, mi s-a spus că Deac și Camora ar fi scandat «Demisia» în vestiar. Dar nu știu în totalitate dacă e adevărat. Cum aș fi putut să mă duc să-i întreb? Dacă e decizia lor sau așa au gândit...

Eu am informații clare că, în momentul în care activam acolo, Petrescu își petrecea mare parte din timp la Cluj. 

Chiar cu unul dintre cei mai buni colaboratori ai lui, cu Bogdan Mara, m-am întâlnit în hotelul în care stăteam. Mă întorceam cu sacoșele de la supermarket și am scăpat una. Că era și un lift mai mic. Nu era sacoșa cu iaurt. Dar mi-au căzut fulgii, că îmi luasem niște tărâțe. 

Băiatul a fost un gentleman, a vrut să mă ajute. S-a făcut că se apleacă și a plecat. Și m-a prins ușa de la lift. Atunci mi-am dat seama că e groasă”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „DigiSport Special”. 

Întrebat de Remus Răureanu, jurnalistul GSP prezent în studio, dacă se bucură că CFR Cluj a pierdut titlul, Șumudică a declarat că: „Nu m-am bucurat. Răzbunarea e arma prostului. CFR Cluj a pierdut titlul pe mâna ei. Singura satisfacție a fost că Petrescu a schimbat peste 30 de jucători de când am plecat ei. Deci eu nu mai aveam nicio influență asupra rezultatelor negative”.

Marius Șumudică: „La CFR Cluj m-au lucrat pe față”

Citește și: 

Balaj, prima reacție după despărțirea de Dan Petrescu + A confirmat un nume de antrenor cu care CFR negociază: „De azi începem să lucrăm”

Dan Petrescu semnează cu un colos din Coreea de Sud: record de trofee, Hyundai sponsor, dar cotația lotului e sub FCSB și CFR Cluj!

Playtech: FOTO BOMBĂ! Vedeta din România, filmată aproape goală la plajă. Imaginile momentului, nu s-a sfiit deloc


Comentarii (7)
csaba
csaba  •  09 Iunie 2023, 18:58

Oltean cu gura mare, vorbă multă sărăcia omului, dacă e laudă când pleci de la majoritatea echipelor cu coada intre picioare ce antrenor grozav ești, mai întâi vezi bârna în ochii tăi și pe urmă așchia în ochii altora!!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  09 Iunie 2023, 06:48

Sumi s-a născut artist, cu talent de manelist, dar vad ca le are si cu fabulele. Trebuie sa-i dai doar subiectul, ca el umple paginile fara probleme. Anul asta suntem asigurati cu povesti doar din holul hotelului.

Sarcastique
Sarcastique  •  09 Iunie 2023, 06:06

orice denigreaza alte echipe , antrenori e perfect pt gesepe . cand e vb de fc fcsb merg pe burta . cum sa preiei tot ce spune un antrenor mediocru ?care se tot propune la rapid ?:)) dan petrescu care a castigat 5 campionate , era rau , ca injura , ca juca inchis , ca nu facea performamnta , in schimb acest manelist antrenor , sumudica cu 1 campionat castigat , e laudat si preluat de tot gesepeul si digi . ala care ii facea plecaciuni lui erdogan . :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează